Cedat

Definitie Cedat

Sinonim - debitor cedatTermen ce desemneaza pe debitorul indatorat sa execute prestatia formand obiectul uni raport juridic obligational cu referire la care creditorul (numit cedent) a facut o cesiune de creanta in favoarea unui tert (numit cesionar) ce devine astfel el insusi creditor in locul cedentului.Cedatul nu este parte in contractul de cesiune ci este tert fata de acest contract si de aceea consimtamantul lui nu este necesar pentru valabilitatea cesiunii de creanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cedat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cedat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cedat. Definitiile termenilor despre Cedat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cedat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cedat.