Cerere de comanda

Definitie Cerere de comanda

Scrisoare ce urmeaza unei oferte lansate de furnizor prin care clientul solicita livrarea de produse sau executarea de servicii, indicand totodata ca ulterior se va incheia si comanda ferma.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de comanda? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere de comanda.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere de comanda. Definitiile termenilor despre Cerere de comanda cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere de comanda, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere de comanda.