Cesiune de creanta

Definitie Cesiune de creanta

Transmitere cu titlu oneros sau cu titlu gratuit de catre o persoana (cedent) altei persoane ( cesionar) a unui drept de creanta in temeiul unui contract.Vezi si Cec.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cesiune de creanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cesiune de creanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cesiune de creanta. Definitiile termenilor despre Cesiune de creanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cesiune de creanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cesiune de creanta.