Cheltuieli voluptuarii

Definitie Cheltuieli voluptuarii

Sume de bani (sau munca) investite de catre posesorul unui lucru pentru a-si satisface placerea lui personala si care nu maresc valoarea lucrului.Proprietarul nu poate fi obligat sa restituie aceste cheltuieli, indiferent daca posesorul care le-a efectuat a fost de buna credinta sau de rea credinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli voluptuarii? Propune definitie

Poze Cheltuieli voluptuarii

 • Aplicatia HR Budgeting de la Senior Software permite optimizarea proceselor de bugetare si ofera companiilor control crescut asupra costurilor si veniturilor

  Poza: Senior Software a lansat HR Budgeting - aplicatia de bugetare pentru HR

 • Logo-ul site-ului Educatie Financiara Pentru Copii

  Poza: Se lanseaza primul site de Educatie Financiara pentru Copii din Romania

 • Phoenix Contact Romania isi planifica veniturile si cheltuielile cu solutia CPM de la Senior Software

  Poza: Phoenix Contact Romania isi planifica veniturile si cheltuielile cu solutia CPM de la Senior Software

 • Ce cheltuieli implica un apartament de la cumparare pana la vanzare

  Poza: Ce cheltuieli implica un apartament de la cumparare pana la vanzare?

 • Vezi toate pozele despre Cheltuieli voluptuarii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli voluptuarii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli voluptuarii. Definitiile termenilor despre Cheltuieli voluptuarii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli voluptuarii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli voluptuarii.