Poze Ciprian balanescu

  • Ciprian Balanescu la o sedinta foto Veloteca

    Poza: Ciprian Balanescu: Campion balcanic si campion absolut al Romaniei la duatlon si triatlon clasic si off-road in sezonul 2013!

  • Ciprian Balanescu la Campionatul National de Duatlon 2014

    Poza: Ciprian Bălănescu: campion naţional la duatlon în 2014

  • Jazz in Bucuresti cu Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu, Lolica Iliescu

    Poza: Jazz in Bucuresti cu Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu, Lolica Iliescu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ciprian balanescu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ciprian balanescu. Pozele pe tema ciprian balanescu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ciprian balanescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ciprian balanescu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ciprian balanescu.