Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea

Definitie Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea

Tip de clauze necesare.Cu privire la ambalaj, partile trebuie sa stipuleze o clauza din care sa rezulte felul acestuia, daca el trece in proprietatea cumparatorului sau ramane in proprietatea vanzatorului, iar pentru aceasta ultima ipoteza sa se arate termenul de returnare si in sarcina cui se afla cheltuielile ocazionate de o asemenea operatiune. Totodata, aceasta clauza va cuprinde mentiuni si cu referire la pretul ambalajului (mai ales daca ambalajul ramane la cumparator), precum si masurile de protectie a marfii care se livreaza vrac (neambalata). Cat priveste marcarea ambalajului, se va preciza continutul marcajului si limba sao codul in care se face marcajul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea. Definitiile termenilor despre Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze ce vizeaza ambalarea si marcarea.