clil

Comunicate de presa si evenimente pe tema clil

 • clil

  Rediu, Iasi - 15 iunie 2023

  Comunicat de Scoala Gimnaziala Rediu

  ... clil - Content and Language Integrated Learning este mai puțin cunoscută și utilizată în învățământul românesc, dar tot mai necesară în contextul post-pandemic, când tot mai multe familii de români plecate la lucru în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: acreditare erasmus , scoala rediu iasi , curs de formare , clil

  Vezi toate comunicatele de presa despre clil

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul clil.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la clil. Informatiile despre clil cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul clil, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la clil, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.