Comunicate Coaching Institute

Coaching Institute

Compania Coaching Institute a emis 12 comunicate de presa

 • Pana pe 30 noiembrie te mai poti inscrie la Programul 'Coaching pentru Traineri - Train the Trainers Advanced'

  BUCURESTI - 9 noiembrie 2007

  Pana pe 30 noiembrie te mai poti inscrie la Programul 'Coaching pentru Traineri - Train the Trainers Advanced', care va avea loc in perioada 11 - 12 decembrie 2007 si 15 - 16 ianuarie 2008 (4 zile) in Bucuresti, sediul Codecs (str. Agricultori nr. 37-39, sector 2), organizat de Coaching Institute si sustinut de Marian Stas, PhD, MPA.
      comunicatul de presa

 • Ultimele zile in care te mai poti inscrie la Programul 'Coaching pentru Traineri - Train the Trainers Advanced'

  BUCURESTI - 24 octombrie 2007

  Acestea sunt ultimele zile in care te mai poti inscrie la Programul 'Coaching pentru Traineri - Train the Trainers Advanced', care va avea loc in perioada 20 - 21 noiembrie si 11 - 12 decembrie (4 zile) in Bucuresti, sediul Codecs (str. Agricultori nr. 37-39, sector 2), organizat de Coaching Institute si sustinut de Marian Stas, PhD, MPA.
      comunicatul de presa

 • Ultimele zile in care te mai poti inscrie la Cursul Comunicare in Vanzari – Tehnici NLP (NLP Business, NLP Vanzari & NLP Coaching)

  BUCURESTI - 2 mai 2007

  Acestea sunt ultimele zile in care te mai poti inscrie la Cursul Comunicare in Vanzari – Tehnici de Programare Neurolingvistica: NLP Business, NLP Vanzari & NLP Coaching, care va avea loc in perioada 16-19 mai in Bucuresti, sediul Codecs (str. Agricultori nr. 37-39, sector 2), organizat de Coaching Institute si sustinut de dr. Catalin Zaharia.    comunicatul de presa

 • Cursul Comunicare in Vanzari – Tehnici NLP: NLP Business, NLP Vanzari & NLP Coaching. Ultimele 7 zile in care te mai poti inscrie!

  BUCURESTI - 23 aprilie 2007

  Bucuresti, 23 Aprilie 2007 - Au mai ramas 7 zile pana la termenul limita de inscriere la Cursul Comunicare in Vanzari – Tehnici de Programare Neurolingvistica: NLP Business, NLP Vanzari & NLP Coaching, care va avea loc in perioada 16-19 mai in Bucuresti, sediul Codecs (str. Agricultori nr. 37-39, sector 2), organizat de Coaching Institute si sustinut de dr. Catalin Zaharia.    comunicatul de presa

 • COACING FUNDAMENTALS, primul program in Romania de profesionalizare recunoscuta international in acest domeniu

  COACING FUNDAMENTALS, primul program in Romania de profesionalizare recunoscuta international in acest domeniu

  BUCURESTI - 7 februarie 2007

  Bucuresti 7 februarie 2007 – Coaching Institute va invita sa participati la FUNDAMENTELE COACHINGULUI, arta dialogului eficient indreptat spre actiune, primul program de profesionalizare - recunoscut international - a acestei activitati in Romania, sustinut de Alain Cardon, Master Certified Coach, International Coaching Federation.
  Locuri limitate. Inscrieri la : coach@coach.ro
  informatii suplimentare pe www.coach.ro .
      comunicatul de presa

 • Pe 19 si 20 septembrie Alain Cardon, Master Certified Coach, sustine seminarul "Practicing the Coaching Relationship", primul modul din programul "Excelenta in Training - Scoala de Traineri Profesionisti", lansat de Coaching Institute.

  Pe 19 si 20 septembrie Alain Cardon, Master Certified Coach, sustine seminarul

  BUCURESTI - 12 septembrie 2005

  Alain Cardon este cunoscut publicului din Romania ca autor al cartilor de succes "Jocurile Manipularii", "Analiza Tranzactionala" si "Coaching - pentru echipele de directori", publicate de editura CODECS.    comunicatul de presa