Firmele de deratizare, dezinsectie si dezinfectie – Pasi importanti in evolutia firmei COMPANIA DDD

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate

Cum au aparut firmele DDD, ce rol au mai exact firmele de deratizare , evolutia acestora in ultimii ani, importanta lor, implementarea tehnologiilor moderne in managmentul firmelor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie . DE CE COMPANIA DDD ?

GARANTIA COMPANIA DDD

GARANTIA COMPANIA DDD

 Respect fata de clienti si transparenta! COMPANIA DDD 

Munteanu Gabriel

Fie ca vorbim despre apartamente si case, despre institutii publice sau private, despre spitale sau piete, una dintre cele mai mari probleme dintotdeauna legate de igiena a fost existenta rozatoarelor. Acesti daunatori sunt extrem de periculosi pentru sanatate, mai ales ca sunt purtatori de microbi si bacterii, iar existenta lor nu este atat de usor de eradicat.

Firmele de deratizare – o necesitate

In consecinta, daca este ceva ce cu siguranta nu lipseste din peisajul bucurestean, acestea sunt firmele de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, iar numarul acestora a crescut foarte mult in ultimii 10 ani, unul din motive fiind acela ca sunt unele dintre cele mai trebuincioase oamenilor, atat persoane fizice cat si persoane juridice.  

Este un domeniu in continua crestere si cu profesionisti din ce in ce mai bine pregatiti, iar fiecare se lauda cu servicii cat mai bune si cu preturi cat mai bune. Insa ceea ce este cu adevarat important este calitatea serviciilor oferite, promptitudinea cu care se lucreaza si seriozitatea specialistilor care sunt chemati pentru interventie, iar la COMPANIA DDD acestea sunt o deviza, mai ales ca este compania care tot timpul a fost cu un pas inainte in ceea ce priveste evolutia firmelor de deratizare din tara noastra.

Tehnici si solutii ecologice

Unul dintre pasii inainte in ceea ce priveste tehnicile de combatere a rozatoarelor, dar si a altor daunatori (cu precadere insecte) este folosirea de solutii si tehnici cat mai eco-friendly. Un element de care se tine tot mai mult cont astazi, si asta o pot dovedi specialistii companiei de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie COMPANIA DDD, este folosirea de solutii cat mai ecologice, care combat daunatorii fara a afecta mediul inconjurator, dar si fara a afecta pe cei care locuiesc in zona deratizata.

Daca in urma cu numai doi-trei ani cele mai folosite solutii raticide si insecticide erau cele chimice, care aveau o eficienta foarte mare dar si un anumit grad de toxicitate sau cel putin de iritabilitate, astazi pentru o deratizare efectuata de DDD se va incerca gasirea unei solutii cat mai eco posibil.

Pregatirea de specialitate a agentilor

Primele firme de deratizare, dezinsectie si dezinfectie din Romania nu tineau la pregatirea angajatilor lor si trimiteau sa execute lucrari de specialitate angajati necalificati sau calificati pentru alte meserii, si pentru ca era un domeniu la inceput de drum in tara noastra, dar si pentru ca pretentiile erau inca la cote destul de scazute. Astazi, o firma de notorietatea companiei de Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie COMPANIA DDD lucreaza cu profesionisti scolarizati la cursuri aprobate de Ministerul Muncii, prestand servicii profesionale de deratizare.

Respect pentru client si transparenta

Munca celor de la COMPANIA DDD este atat de serioasa si repectul pentru clienti si pentru propria imagine sunt atat de importante incat cu COMPANIA DDD orice client are parte de transparenta totala. Compania DDD marcheaza un nou pas in evolutia serviciilor de deratizare din Romania, prin introducerea unui sistem informatic foarte eficient, in care fiecare client isi poate vedea toate facturile pe site, poate vedea ce scadente au facturile neplatite si de asemenea le si poate plati online, in sistemul securizat MobilPay. Totul doar cu un cont personal, securizat cu parola, care va face contactul cu Compania DDD mult mai simplu.

Despre COMPANIA DDD

COMPANIA DDD este o firma autorizata in prestarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE si DEZINFECTIE. Calitatea serviciilor DDD este garantata atat de certificarile ISO 9001 si ISO 14001, de autorizatiile de functionare eliberate de PMB, DSV DSPB dar si contractual, oferindu-se garantie la absolut toate lucrarile efectuate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compania-ddd/firmele-de-deratizare-dezinsectie-si-dezinfectie-pasi-importanti-in-evolutia-firmei-compania-ddd