Contrafacerea in industria muzicala

BUCURESTI - 24 februarie 2005

Comunicat tip General in Social

Producatorii muzicali, principalele institutii ale statului, ong-uri si ziaristii se vor intalni la un seminar avand ca tema pirateria in muzica- Sinaia, 1 martie 2005

C.N. “Imprimeria Naţională” - S.A. şi Asociaţia Româna pentru Combaterea Contrafacerilor organizează, la 1 martie 2005 la Hotelul Internaţional din Sinaia, seminarul cu tema :
« Contrafacerea in domeniul industriei muzicale »

Evenimentul reprezintă o excelentă oportunitate de a analiza şi dezbate problema deosebit de importantă a contrafacerilor şi a pirateriei in domeniul muzicii, implicaţiile grave ale fenomenului asupra autorilor , producatorilor de muzica şi chiar asupra economiei, măsuri de prevenire şi reducere, precum şi noi soluţii de combatere.
Seminarul se va desfasura cu participarea reprezentanţilor Companiei Naţionale Imprimeria Naţională S.A., ai Asociaţiei Române pentru Combaterea Contrafacerilor, ai Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, ai Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, ai Uniunii Producătorilor de Fonograme, ai Uniunii Compozitorilor, ai CREDIDAM, ai Poliţiei Economico-Financiare şi ai Asociaţiei Anti – contrafacere REACT.

Despre Compania Nationala Imprimeria Nationala SA;Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor

Evenimentul se inscrie in seria proiectelor initiate de Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor si C.N. Imprimeria Nationala SA privind combaterea contrafacerilor.
Corina Ozon
specialist in relatii publice
tel 0722 667 880
ozon@rain.ro