ANUNȚ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI „GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” COMPETENT CONSULTING SRL

BUCURESTI - 15 octombrie 2021

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, #CSRcovid19

Societatea COMPETENT CONSULTING SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul „Sprijin financiar pentru relansarea activității societății COMPETENT CONSULTING srl”, proiect nr. RUE M2-7325 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lu-cru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare, M2-7325 / 06.04.2021, cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fostul MEEMA) / A.I.M.M.A.I.P.E. București.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea societății COMPETENT CONSULTING SRL în combaterea efectelor negative asupra activității societății generate de măsurile de combatere a pandemiei COVID-19 în perioada stării de urgență și stării de alertă, prin intermediul ajutorului de stat acordat.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

    •  menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
    • menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor,
    • lansarea pe piață a unor noi servicii, adaptate realității economico-sociale generate de criza COVID-19.

Valoarea proiectului este de 77.417,8275 lei (valoarea totală) din care: 67.319,85 lei grant și 10.097,9775 lei cofinanțare.

Furnizorul ajutorului de stat a fost Ministerul Fondurilor Europene, iar măsura este implementată de către Ministerul Economiei, Antreprenorialului și Turismului (fost MEEMA) în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Echipa COMPETENT CONSULTING SRL mulțumește tuturor celor care au contribuit la finanțarea și implementarea acestui proiect.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza companiei este: Succesul dumneavoastră este profesia noastră!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/competent-consulting/anun-privind-finalizarea-proiectului-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-competent-consulting-srl