connerct-r    

Comunicate de presa si evenimente pe tema connerct-r

 • connerct-r. Vara nu dorm! CONNECT-R LIVE @ BARLETTO Summer Club

  connerct-r

  Bucuresti - 6 August 2012

  Comunicat de Lake Activ

  Sambata 11 August nimeni nu doarme pentru ca in Barletto Summer club vine CONNECT-R cu cel mai "HOT" hit al verii : "VARA NU DORM" . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , club , petrecere , cluburi , barletto , show , vara nu dorm , connerct-r , piscina

  Vezi toate comunicatele de presa despre connerct-r

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul connerct-r.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la connerct-r. Informatiile despre connerct-r cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul connerct-r, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la connerct-r, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.