Denticoramed Ploiesti este Fabrica de zambete | stomatologie generala, estetica dentara si implantologie

Ploiesti - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pilonul nostru de bază este confortul pacienților. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire pentru dumneavoastră. De la chirurgie maxilo-facială, la cosmetică dentară, medicina muncii sau recuperare medicală, ne asigurăm mereu să aveți un zambet luminos pe față: stomatologie generala , estetica dentara si implantologie

Denticoramed Ploiesti

Denticoramed Ploiesti

 Îmi place să ajut oamenii în general, iar profesional îmi doresc să îi ajut să scape de un clasic: "frica de dentist". Am satisfacția și dorința ca la final să văd doar pacienți mulțumiți! 

Dr. Razvan Cojocaru

Denticoramed un Centru Medical privat din Ploiești deschis pentru dumneavoastra din anul 2016 și suntem specializați în  stomatologie generala, estetica dentara si implantologie, medicina muncii și recuperare medicală.


Stomatologie Generală

Sănătatea orală influențează pe termen lung sănătatea generală a organismului și calitatea vieții. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, peste 20% dintre adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani suferă de o afecțiune parodontală, aceasta fiind și una dintre cauzele principale ale pierderii premature a unuia sau mai multor dinți.


Estetică Dentară

Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică, 89% dintre pacienții care au ales tratamente de estetică dentară și-au îmbunătățit stima de sine și cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi, după ce au urmat tratamente de estetică dentară.


Implantologie

Implantul dentar este singura soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestora, conform Academiei Americane de Implantologie Dentară.


Medicina Muncii

Specializați in domeniul medicinii muncii avem placerea sa va oferim pachetul de servicii medicale in conformitate cu HG 1169 din 25.11.2011 privind supravegherea sanatatii lucratorilor si cu Normele Metodologice de aplicare a Legii Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006


Recuperare Medicală

Afectiuni Ortopedice
Afectiuni Neurologice
Afectiuni Reumatologice
Afectiuni locale sau generale
Fizoterapie"Sano per aqua" (SPA)

 

Programări

+ (40) 729.22.22.20

Contact Info

Ploiești

str. Domnișori nr14
bloc 7F, scA, ap3, parter

Email

programari@ denticoramed .ro

Denticoramed: stomatologie generala, estetica dentara si implantologie


Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/denticoramed-ploiesti-este-fabrica-de-zambete-stomatologie-generala-estetica-dentara-si-implantologie