Tablou canvas orizontal 50x70cm - myCanvas Ploiesti

Ploiesti - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Magia culorilor, goana nebuna dupa design, look sau Feng Shui au creat o intreaga industrie, care mai de care mai nișată pe dorintele clientilor. Tablourile canvas pot fi "cireasa de pe tort" pentru orice incapere, mai ales daca un tablou canvas este ales corect.
myCanvas Ploiesti este partenerul unde poti crea lucruri minunate.

tablou canvas 50x70cm

tablou canvas 50x70cm

 Explorează lumea imaginilor vii, frumoase și naturale. Lasă-ți creativitatea să cutreiere printr-o vastă galerie cu fotografii din toate domeniile 

Adriana

Tablou canvas 50x70cm

myCanvas Ploiesti - tablouri canvas personalizate, vine in ajutorul celor ce decoreaza sau redecoreaza apartamentul, casa, biroul, sau de ce nu, restaurantul, cu o baza de date cu peste 100.000.000 imagini de o calitate uimitoare.

Clientul isi poate alege imaginea, cat si dimensiunea tabloului canvas, astfel incat sa se potriveasca perfect in locul de amplasament.

Tablourile canvas sunt confectionate pe o panza canvas 100%, cu rame din lemn de 2/4cm. Imaginile sunt imprimate la o rezolutie foarte mare, cu cerneluri non-toxice si rezistente.

Tabloul canvas 50x70cm este cel mai des intalnit tablou in comenzile clientilor nostri, deoarece, pe langa faptul ca este cel mai ieftin, ofera posibilitatea de a fi montat in multe locuri, dar este la fel de bine folosit pentru cadouri. Poze de pe canalele Social Media, ca Facebook sau Whatsapp, se transforma in cadouri de exceptie.

myCanvas Ploiesti vine cu un pachet complet de tablouri canvas personalizate si fototapet , ideale pentru amenajarea livingului, dormitorului, camerei de copii, biroului sau holului. Practic, orice perete poate "prinde viata", daca este gasita armonia perfecta: culoare, tematica si mesaj.


Cea mai mare colecție de imagini cu animale sălbatice. Biblioteca noastră include și imagini cu animale de companie de casă, creaturi exotice și tot ce este între ele. Aduceți Turnul Eiffel sau Big Ben-ul în proiectele voastre vizuale cu această colecție de imagini de clădiri sau explorați fotografii noi. Acum ai întreaga lume la îndemână cu o bibliotecă de imagini superbe.

 

www.mycanvas.ro

comenzi@mycanvas.ro

0721.929.343

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/tablou-canvas-orizontal-50x70cm-mycanvas-ploiesti