corund    

Comunicate de presa si evenimente pe tema corund

 • corund. Ceramica de Corund – moștenirea culturală a României

  corund

  Bucuresti - 19 decembrie 2013

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Promotoare a valorilor spirituale și culturale, Romfilatelia ilustrează pe timbre adevărate comori, ce nu trebuie uitate, schimbate sau înlăturate, întrucât ele sunt cele care ne caracterizează, ne definesc și ne îmbogățesc. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: valori , ceramica , emisiune , romfilatelia , timbre , traditii , corund , harghita

  Vezi toate comunicatele de presa despre corund

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul corund.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la corund. Informatiile despre corund cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul corund, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la corund, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.