Cursuri de manichiură Cupio în București, cu diplomă acreditată

Timisoara - 8 octombrie 2021

Comunicat tip General in Retail

Cursurile de manichiură Cupio, acreditate, se desfășoară în București prin intermediul trainerului Delia Matei . Cursurile sunt variate și sunt destinate atât începătorilor, cât și profesioniștilor din domeniul manichiură, care vor să își actualizeze tehnicile de lucru.

Cursuri de manichiură Cupio, acreditate, în București

Cursuri de manichiură Cupio, acreditate, în București

Meseria de tehnician de unghii este una dintre cele mai căutate și bine plătite profesii din domeniul de beauty. Un tehnician sau stilist-protezist de unghii este persoana care se ocupă de îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor, folosind diverse metode specifice, adaptate nevoilor clienților. Creează noi modele decorative în funcție de forma mâinilor și a unghiilor, combinând materiale, culori și accesorii diverse pentru a pune în valoare manichiura sau pedichiura finală.

Inițierea și specializarea în această meserie se face doar prin urmarea unor cursuri specifice. Prin intermediul trainerilor din echipa sa, Cupio susține Cursuri de Stilist-Protezist de unghii în cele mai importante orașe ale țării.

În București, trainerul Cupio Delia Matei, predă cursuri profesionale în domeniul manichiurii. Cu o vastă experiență de tehnician-protezist, Delia Matei și-a deschis propria Academie, unde predă cursuri de bază și de perfecționare în acest domeniu.

Academia Deliei Matei este locul ideal de inițiere pentru persoanele care vor să cunoască primii pași în domeniul manichiurii, dar și pentru persoanele care își doresc să evolueze în meseria de tehnician de unghii pentru a le oferi clienților servicii de top.

Sistemul de predare implementat este unul inovativ, iar programa cursurilor este variată.

Detalii suplimentare despre cursurile disponibile în București sunt disponibile pe Blogul Cupio, dar și pe pagina de Facebook sau de Instagram a trainerului Delia Matei.

Înscrierile la cursuri se pot face pe Blogul Cupio, la secțiunea de cursuri, pe rețelele de socializare ale trainerului sau telefonic la numărul 0732673186.