Biomed recomanda Biomed AlcoStop

BUCURESTI - 17 septembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Biomed recomanda Biomed AlcoStop, produs pe baza de miere impotriva alcoolismului

Biomed recomanda Biomed AlcoStop

80% miere si 20% tinctura de rozmarin si cimbru. Acesta este ajutorul perfect in lupta impotriva alcoolismului. Tincturile de plante medicale din compozitia acestui preparat actioneaza ameliorand simptomele crizei abstinentiale, prin aceasta facand posibila o stabilizare psiho-fizica a organismului.

Produsul provoaca senzatia de respingere a consumului de alcool si are un rol hepato protector.

Modul de administrare al AlcoStop este simplu. Inainte de administrare trebuie amestecat bine continutul flaconului pentru omogenizare, dupa care o lingurita din acest preparat se dizolva in 100 ml apa. Se administreaza zilnic dimineata pe stomacul gol si seara, inainte de culcare.

Se repeta procedeul timp de 30 de zile.

 

Cu o experienta de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscuta pentru sistemul de mentinere a sanatatii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfactia clientilor sai. Pentru aceasta, produsele companiei sustin mentinerea unui raport armonios intre inaltime si greutate si intre greutate si masa musculara activa. Biomed are in portofoliu produse comercializate in exclusivitate in Romania intre care se remarca Biomed 4, un excelent adjuvant in procesul de slabire, Biomed impotriva alcoolismului, Biomed pentru prostata, Cleopatra, masca de fata egipteana bazata pe argila si Biomed Slip, un adevarat prieten in lupta impotriva celulitei.

 

Pentru datele de contact ale Biomed International vizitati www.biomedinternational.ro.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/biomed-recomanda-biomed-alcostop