Evecare – pentru tulburarile menstruale si pentru infertilitate

BUCURESTI - 30 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Prisum International recomanda Evecare de la Himalaya, herbomineral pentru tulburari menstruale si infertilitate.

Evecare – pentru tulburarile menstruale si pentru infertilitate

Corpul fiecarei femei este unic avand propriul ritm biologic, in care hormonii joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii organismului. Tulburarile menstruale, fie ca este vorba de sindrom premenstrual, de dismenoree sau de sangerari uterine disfunctionale, afecteaza calitatea vietii femeilor pe tot parcursul perioadei de fertilitate.

Distribuit prin intermediul Prisum International, Evecare de la Himalaya este un produs herbomineral util femeilor cu sindrom premenstrual, dismenoree, sangerari uterine disfunctionale, ovar polichistic sau infertilitate inexplicabila.

Efectul de stimulare ovariana ajuta la reglarea secretiei hormonale, favorizeaza regenerarea mucoasei uterine si controleaza sangerarile anormale. Evecare are actiune antiinflamatoare si antispastica, reducand simptomele asociate sindromului premenstrual (durere, retentie de lichide, durere a sanilor, disconfort abdominal, balonare, iritabilitate, oboseala). Prin corectarea dezechilibrului hormonal, Evecare este util atat in cazul infertilitatii inexplicabile, prin care multe femei sunt astfel private de sansa de a deveni mame.

Printre ingredientele principale putem aminti Saraca indica care, prin continutul de fitoestrogeni, contribuie la reglarea nivelului de estrogeni si ajuta la regenerarea mucoasei uterine inflamate in perioada menstruatiei. De asemenea, contine Aspargus racemosus care, prin normalizarea nivelului hormonal, imbunatateste fertilitatea si combate tulburarile menstruale si infertilitatea. Symplocos racemosa cu efect antispastic uterin si analgesic, este util in dismenoree, iar prin echilibrarea hormonilor ovarieni are rol in imbunatatirea fertilitatii. Un alt ingredient este Boerhaavia diffusa care are actiune antiinflamatoare asemanatoare ibuprofenului si are rol in stoparea sangerarilor uterine disfunctionale si combate anemia prin efectul hematinic.

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company –India– suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pe pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro