Himalaya Herbals, gama de produse cosmetice cu ingrediente active 100% naturale

BUCURESTI - 7 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate

Distribuite de Prisum International, produsele cosmetice Himalaya Herbals ofera o ingrijire completa

Himalaya Herbals, gama de produse cosmetice cu ingrediente active 100% naturale

Milioane de oameni din intreaga lume duc o viata mai fericita si sanatoasa datorita unei stiinte indiene stravechi cunoscuta sub numele de Ayurveda sau „Stiinta vietii”. Himalaya Herbal Healthcare, o companie cu o istorie de peste 82 de ani, joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume si pacienti din peste 82 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

In spiritul acestei stiinte, gama de produse cosmetice Himalaya Herbals, adusa in Romania de Prisum International in 2006, reprezinta ultima inovatie in materie de ingrijire personala. Produsele cosmetice au ingrediente active 100% naturale satisfacand toate nevoile consumatorilor prin diversitatea gamei oferite: ingrijire corp, ingrijire generala, ingrijire ten, ingrijire par. Gama de produse cosmetice este completata de o gama special creata pentru copii si bebelusi, ale carei produse contin ingrediente atent selectionate pentru pielea delicata a celor mici.

Gama de cosmetice distribuite de Prisum International cuprinde o multitudine de produse cu utilitate diversa: creme pentru maini, corp si fata, pasta de dinti, balsam hranitor pentru buze, sampoane nutritive si antimatreata, sapunuri hidratante si protectoare etc.

Infiintata in 1994, Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati

http://www.prisum.ro/

 

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro