La www.BBM-Medical.ro gasesti adjuvante in lupta impotriva diabetului!

BUCURESTI - 7 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, oferim si adjuvante in lupta impotriva diabetului.

La www.BBM-Medical.ro gasesti adjuvante in lupta impotriva diabetului!

Un bun prieten impotriva diabetului poate fi Agaricus, o ciuperca originara din regiunea Piedate, langa Sao Paolo, care a inceput sa fie cultivata si in China, in zonele sudice, unde climatul este mai cald. Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un bogat continut de proteine, vitamine si minerale. De asemenea, contine sase tipuri de steroizi care ajuta la oprirea cresterii numarului de celule canceroase. Studiile realizate arata ca, spre deosebire de medicamentele folosite in mod normal pentru tratarea cancerului, Agaricus nu afecteaza celulele sanatoase in lupta sa cu celulele maligne. Printre alte efecte pozitive, Agaricus reduce glicemia, este un bun remediu pentru diabet, scade tensiunea arteriala si colesterolul.

Capsulele Chaga sunt bazate pe o ciuperca cu proprietati antitumorale, folosita si in tratarea diverselor afectiuni gastrice, tuberculozei, hipertensiunii, infectiilor virale, bolilor cardiovasculare si a diabetului.

Diabetauro este un supliment alimentar obtinut dintr-un amestec de plante terapeutice chinezesti, utilizate cu succes in tratamentul diabetului zaharat de tip I şi II. Gymnema Sylvestre ajuta la cresterea secretiei de insulina, reducand pofta de dulce; semintele de Syzygium Jambolana sunt considerate a fi unul dintre cei mai puternici agenti hipoglicemianti. Pterocarpus marsupium este unul din copacii cei mai apreciati in medicina Orientala, renumit pentru efectul de scadere al zaharului din sange. Momordica charantia contine o peptida asemanatoare insulinei (denumita glucochinina sau insulina vegetala) cu structura chimica si actiune asemanatoare insulinei de origine animala.

Hericium erinaceus este o ciuperca apreciata in Medicina Traditionala Chineza pentru capacitatea ei deosebita de a regla functia adaptogena a organismului si functiile digestive (stomac si intestine). Ciuperca contine toti cei 8 aminoacizi esentiali organismului uman, asigurand in total peste 19 aminoacizi liberi. De asemenea, asigura zincul, fierul, seleniul si germaniul necesare organismului. Hericium este supranumita si nutrientul naturii pentru neuroni, datorita abilitatii sale de a stimula productia factorului de crestere neuronal (NGF – nerve growth factor), care este scazut in stadiile incipiente ale dementei si al Alzheimerului. Ciuperca este cel mai des folosita pentru proprietatile sale terapeutice in infectii si tulburari digestive. Hericium normalizeaza nivelul glucozei sanguine si ajuta in terapia complexa a diabetului zaharat de tip II.

Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro  comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic. Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta. Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat. www.bbm-medical.ro

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
office@streamline.ro
www.streamline.ro