Man and Machine Romania a obtinut Autodesk Product Support Specialization

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, IT&C

Man and Machine este primul partener Autodesk din Romania care ofera servicii de suport si expertiza pentru industriile inginerie mecanica, arhitectura, constructii si infrastructura.

Man and Machine Romania a obtinut  Autodesk Product Support Specialization

Man and Machine Romania, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), Autodesk Platinum Partner, anunta obtinerea acreditarii Product Support Specialization oferita partenerilor cu valoare adaugata de Autodesk, lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare CAD 2D/3D.

In calitate de Partener Autodesk Product Support Specialized, Man and Machine Romania a demonstrat ca a facut investitii importante in echipa, are un plan de afaceri de consultanta solid, referinte relevante de la clienti si ca ofera un nivel ridicat de cunostinte si suport pentru clientii din industriile inginerie mecanica, arhitectura, constructii si infrastructura.

 

Noua specializare Autodesk obtinuta permite companiei sa evidentieze experienta detinuta in furnizarea de servicii in domenii cheie de proiectare CAD. Prin completarea programei si a sesiunilor de training, precum si prin atingerea standardelor de performanta stabilite de Autodesk pentru servicii, Man and Machine demonstreaza ce inseamna sa fii un consultant de incredere pentru clientii Autodesk din intreaga lume.

 

“Specializarea Autodesk Product Support, impreuna cu Autodesk Consulting si Process Plant, consolideaza obiectivul Man and Machine Romania de a deveni partenerul strategic al companiilor de proiectare din Romania in implementarea si utilizarea tehnologiei Autodesk. Solutiile avansate de consultanta si implementare pe care le oferim in exclusivitate pe piata din Romania sunt concepute sa rezolve provocari de business cu care utilizatorii se confrunta.“, a declarat Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania. „Recunoasterea competentelor pentru serviciile de suport reflecta eforturile echipei de ingineri tehnici de a oferi utilizatorilor cunostinte si expertiza, la cel mai inalt nivel.“, a adaugat Luminita Popescu.

 

Man and Machine pune la dispozitia specialistilor CAD din Romania experienta de succes de peste 28 de ani a grupului, servicii de consultanta, implementare si instruire la standarde europene.

 

Man and Machine Romania este Autodesk Gold Partner pentru industriile inginerie mecanica, inginerie electrica, arhitectura, constructii, infrastructura, centru de instruire autorizat Autodesk (ATC), centru de certificare autorizat Autodesk (ACC), Autodesk Consulting Specialized, Autodesk Process Plant Specialized, Autodesk Product Support Specialized, precum si reseller autorizat pentru aplicatiile Urbano 7 Canalis si Urbano 7 Hydra.

 

Despre Man and Machine

Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura, cadastru/GIS). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

 

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Taguri: Man and Machine
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/man-and-machine-romania-a-obtinut-autodesk-product-support-specialization