Man and Machine Romania sustine performanta individuala a specialistilor din Romania in calitate de Centru de Certificare Autodesk (ACC)

BUCURESTI - 11 iulie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Arhitectura / Design, IT&C

Man and Machine Romania , subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), (www.mum.de), Autodesk Platinum Partner, este Centru de Certificare Autodesk (ACC), venind astfel in sprijinul specialistilor CAD care au experienta in utilizarea programelor Autodesk si care doresc sa primeasca o recunoastere oficiala pentru cunostintele lor.

Man and Machine Romania sustine performanta individuala a specialistilor din Romania in calitate de Centru de Certificare Autodesk (ACC)

Certificarea Autodesk permite evaluarea corecta a nivelului de cunostinte in utilizarea aplicatiilor de proiectare Autodesk si conduce la dezvoltarea profesionala, cresterea productivitatii si credibilitatii, atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Avantajele detinerii certificarii Autodesk sunt:

    Recunoasterea personala a nivelului de calificare prin acreditarea obtinutaObtinerea certificatului electronic care poate fi imprimat, inramat sau atasat la CVLogo oficial de certificare Autodesk care poate fi folosit pe cartea de vizita, in CV sau in antet pentru a confirma statutul de certificatPosibilitatea de listare a datele de contact in baza de date publica Autodesk Certified Professionals

Acreditarea Autodesk Authorized Certification Center (ACC) completeaza si consolideaza in acelasi timp statutul nostru de furnizor de servicii complete si de calitate pe piata CAD din Romania. Man and Machine Romania intelege ca invatarea, fie ca este vorba de instruire, evaluare sau certificare, este foarte importanta in dezvoltarea profesionala si personala a specialistilor proiectanti, ajutandu-I sa isi sporeasca substantial productivitatea si sa foloseasca aplicatiile software Autodesk la capacitatea maxima.”, a declarat Luminita Popescu, Managing Director, Man and Machine Romania.

Man and Machine Romania este acreditata sa ofere examene de certificare pentru aplicatiile AutoCAD 2011/2012, Autodesk Inventor 2011/2012, Autodesk Revit Architecture 2011/2012 si AutoCAD Civil 3D 2011/2012, pentru nivelurile Associate si Professional. Examenul pentru obtinerea primului nivel de certificare, Associate, are o durata de 90 min si consta in 30 de intrebari grila, iar pentru cel de-al doilea nivel, Professional, examenul dureaza 120 min si consta in 20 de intrebari la care se poate raspunde numai dupa efectuarea unor sarcini (exercitii) in aplicatie. Nivelul Professional se poate accesa numai dupa obtinerea nivelului Associate.

In functie de certificarea pe care doriti sa o obtineti, Man and Machine Romania poate organiza cursuri personalizate pentru utilizatori. Programa si pretul acestora difera de la caz la caz, in functie de necesitatile cursantului privind traseul de pregatire.

 

 

Despre Man and Machine Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german MenschundMaschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia, dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

 

Man and Machine Romania este certificata ISO 9001:2008, ISO 27001:2006 si ISO 14001:2005 de catre compania RINA IMPEX.

 

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro. 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/man-and-machine-romania-sustine-performanta-individuala-a-specialistilor-din-romania-in-calitate-de-centru-de-certificare-autodesk-acc