Protejeaza natural ficatul cu Liv.52

BUCURESTI - 26 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Prisum International recomanda Liv.52 de la Himalaya , supliment alimentar, special conceput pentru a proteja ficatul celor mici si celor mari

Protejeaza natural ficatul cu Liv.52

Starea de oboseala cronica, lipsa de energie, digestia proasta, greata, balonarea, tulburarile periodice ale tranzitului intestinal, durerile de cap si chiar predispozitia la infectii sau la alergii pot indica o suferinta hepatica. Organ rezistent, cu o mare capacitate de regenerare, ficatul indeplineste peste 500 de functii. Stresul constant, lipsa de odihna, regimul alimentar nesanatos, alcoolul sunt doar cativa dintre factorii ce il pot afecta. De aceea, este recomandat sa avem la indemana cateva solutii rapide si eficiente care te vor ajuta sa controlezi situatia. Atat sub forma de tablete, cat si sirop, Liv.52 protejeaza ficatul de diversele toxine ce il agreseaza.

Liv.52 ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reducand in acelasi timp nivelul enzimelor hepatice si impiedicand incarcarea cu grasimi a ficatului. Produsul intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, medicamentelor, a diverselor toxine si factori infectiosi. Liv.52 sustine, de asemenea, functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului si determina eliminarea secretiilor biliare. Normalizeaza apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.

Liv.52 sirop este special conceput pentru a proteja ficatul copiilor de la varste foarte fragede. Combate efectele nocive ale diverselor toxine rezultate din alimente, medicamente, factori infectiosi, etc. Astfel, cura de Liv.52 sirop se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice (modificari ale parametrilor din sange, obosela, apetit capricios, icter, etc), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamatoare). Siropul este eficient si in combaterea anorexiei de diverse cauze, restabileste apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor. Gustul placut al acestuia permite o administrare usoara, un motiv in plus pentru a aduce zambetul pe fata micutului tau!

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro