RADOX lanseaza noul catalog general de produse

BUCURESTI - 3 iunie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

In aprilie 2013, RADOX lanseaza noul catalog general de produse

RADOX lanseaza noul catalog general de produse

Pe fondul dezvoltarii portofoliului de produse, Grupul RADOX lanseaza in luna aprilie 2013 noul catalog general. Acesta va deservi atat specialistii departamentelor tehnice ale partenerilor cat si potentiali clienti. O data cu lansarea catalogului, RADOX si-a indeplinit unul dintre principalele obiective strategice pentru 2013, ce vine in sprijinul politicii de consolidare a relatiilor cu partenerii sai, firmele de constructii si antreprenorii generali, retelele de bricolaj si beneficiarii directi, pe segmentul rezidential.

In 400 de pagini, sunt prezentate specificatiile tehnice ale produselor distribuite din categoriile cazane, arzatoare, vase de expansiune, echipamente preparare ACM, vase de acumulare, statii de dedurizare, pompe, automatizari, cosuri de fum, agregate racire apa, ventilconvectoare, unitati de tratare aer, aparate de aer conditionat, aeroterme si destratificatoare, generatoare de aer cald, perdele de aer cald, ventilatoare, recuperatoare de caldura, grile de ventilatie, tubulatura, radiatoare, convectoare de pardoseala, fitinguri, robineti si teava, incalzire si racire in pardoseala sau tavan, panouri solare.

Publicat in 500 de exemplare ce vor fi distribuite partenerilor, catalogul are si o varianta electronica, ce va putea fi vizualizata de pe situl companiei.

Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.   

RADOX ofera o gama completa de solutii pentru incalzire, climatizare si ventilatie. Aceasta include proiectare si consultanta tehnica de specialitate, confectionare si montare de convectori de pardoseala cu grila din lemn sau aluminiu, de tubulatura din aluminiu si tabla zincata, de cosuri de fum din inox si tabla galvanizata. Prin intermediul departamentului Service, RADOX pune la dispozitia clientilor sai servicii de montaj si instalare echipamente, punere in functiune si service in perioada de garantie si post garantie, obtinerea autorizatiilor de functionare si a verificarilor tehnice periodice.

Avand o capacitate de productie anuala de 200.000 de radiatoare din otel si inox, Grupul RADOX este cel mai mare producator de radiatoare de baie si ornamentale din Romania.

Cele trei societati, RADOX,  RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro.

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro