Sistemele de profile cu protectie antifoc Jansen si Schuco disponibile prin Alukonigstahl

BUCURESTI - 9 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Alukonigstahl recomanda usile si panourile fixe vitrate, rezistente la foc, Jansen si Schuco

Sistemele de profile cu protectie antifoc Jansen si Schuco disponibile prin Alukonigstahl

Compania austriaca Alukonigstahl recomanda sistemele de profile cu protectie antifoc Jansen si Schuco. Introducerea acestora pe piata din Romania a venit ca un raspuns la nevoia de a trai in conditii de siguranta atat din punct de vedere al protectiei vietii cat si al cladirilor, fie ca vorbim despre cladiri publice sau comerciale.

Reprezentand una dintre preocuparile principale ale investitorilor si o prioritate pentru arhitecti, proiectanti si constructori atat in cazul cladirilor noi cat si in cazul cladirilor care se renoveaza, conceptul de protectie eficienta la foc si fum este din ce in ce mai important.

Elementele rezistente la foc sunt constructii complexe, a caror functionare ireprosabila nu depinde doar de constructia in sine. Aici, un rol esential il are buna conlucrare intre diversele componente, de la sticla si cercevea, feronerie si toc pana la montajul in perete. Toate aceste sisteme integrate sunt ofertate in mod optim de firma Schuco. Constructiile rezistente la foc Schuco – usi si panouri fixe – sunt testate conform normelor europene si sunt agrementate in Romania. Incepand din 2012, este disponibila si sticla speciala pentru ele: Schuco Flam CF, Schuco Flam CFL, Schuco Flam PS.

“Unul dintre conceptele dupa care lucram este sa oferim clientilor si partenerilor nostri, ‹‹totul din aceeasi mana››. De aceea, am completat oferta noastra ‹‹traditionala››, de profile si accesorii, cu cateva mai multe sortimente de sticla rezistenta la foc” a declarat doamna Adriana Serban, Director Marketing, Alukonigstahl.

Sistemele de profile cu protectie antifoc de la Jansen pentru viraje fixe si usi vitrate se ridica la standardele arhitecturii moderne. Acestea au un aspect suplu si corespund stadiului actual de dezvoltare a tehnicii de sistem. Sistemele de protectie antifoc Jansen acopera toata gama constructiilor etanse la fum si foc, inclusiv compartimentarile antifoc izolate termic.

Se pot realiza usi si vitrine intr-o plaja larga de dimensiuni, care indeplinesc cerintele de protectie la foc incepand de la etanseitate pe o durata de 30 de minute, pana la etanseitate si izolare pe o durata de 90 de minute.

Atat usile si compartimentarile vitrate, rezistente la foc, din sisteme de otel Jansen cat si cele sin aluminiu Schuco , sunt agrementate si in Romania.

Infiintata in 1864 inRetz,Austriade catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro  si http://case.alukoenigstahl.ro/.

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro