www.BBM-Medical.ro promoveaza sanatatea la cel mai bun pret!

BUCURESTI - 25 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte naturale terapeutice de ultima generatie incercand sa pastreze intotdeauna cel mai bun pret per tableta sau capsula.

www.BBM-Medical.ro promoveaza sanatatea la cel mai bun pret!

Reusim sa pastram cel mai bun prêt per tableta sau capsula oferind intotdeauna produse de calitate in ambalaje mai mari, continand mai multe unitati. Mai mare ambalajul mai multa sanatate!

Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte naturale capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi,  tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea  starii sistemului nervos,  reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic.

Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta.

 

Situl www.bbm-medical.ro, este detinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
office@streamline.ro
www.streamline.ro