A&D PHARMA INVESTESTE IN TEHNOLOGIE

BUCURESTI - 8 iulie 2004

Comunicat tip General in Sanatate

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates anunta ca recent A&D Pharma a decis realizarea unui parteneriat impreuna cu DNA Software, in urma caruia solutia de gestiune a stocarii datelor oferita de Computer Associates, BrightStor ARCserve Backup, a fost implementata in mediul informatic al Grupului A&D Pharma, asigurandu-se astfel o perfomanta superioara a procesului de stocare si recuperare a datelor.

A&D PHARMA INVESTESTE IN TEHNOLOGIE

A&D Pharma este in prezent unul dintre cele mai importante grupuri farmaceutice de pe piata romaneasca. Din acest grup fac parte cel mai mare distribuitor de medicamente Mediplus Exim SA si Sensiblu SRL, cea mai mare retea de farmacii din tara. De-a lungul a sase ani, A&D Pharma a dezvoltat parteneriate strategice cu cele mai prestigioase laboratoare farmaceutice din lume. Astfel, prin Mediplus, Grupul A&D Pharma este distribuitor pe teritoriul Romaniei, pentru Hoffmann La Roche, Boots Healthcare International, GlaxoSmithKline, Pfizer, Lilly, Schering Plough, Urgo, Pierre Fabre, Arkopharma etc. In plus, Grupul numara in prezent 85 de farmacii Sensiblu in intreaga tara.

“De la infiintare si pana in prezent, grupul A&D Pharma a avut o evolutie permanent ascendenta. In 1997 cifra de afaceri atingea 12 milioane USD, ca in 2003 aceasta sa ajunga la 108 milioane Euro. Aceasta crestere s-a reflectat evident si in numarul angajatilor, in infrastructura si, implicit, in mediul informatic”, declara Dragos Dinu, Chief Executive Officer, A&D Pharma. “Urmator pas logic a fost sa investim intr-o solutie puternica si, in acelasi timp flexibila, corespunzatoare mediului eterogen si dinamic in care ne desfasuram activitatea. Solutia propusa de DNA Software, BrightStor ARCserve Backup indeplineste toate aceste conditii solicitate, in plus, usureaza semnificativ procesul de stocare si restaurare a datelor.”

BrightStor ARCserve Backup r11 este o solutie completa de backup, automatizata, adaptabila oricarui tip de mediu. Prin agenti si optiuni, operatiile de backup au loc la ore predefinite, in modul specificat de administrator, indiferent de sistemul de operare, baza de date sau aplicatia de interes. In plus, facilitatea de multiplexare permite realizarea joburilor de backup in paralel, minimizand timpul dedicat operatiei. Iar totul poate fi administrat printr-o singura interfata, instalata oriunde in retea. In cazul A&D Pharma, solutia de stocare a fost instalata pe 6 servere, dintre care 5 servere cu baze de date SQL si un Server MS Exchange, asigurandu-se astfel stocarea datelor pentru un mediu informatic cu peste 100 de statii de lucru.

“Succesul unei colaborari depinde in egala masura de echipele implicate, de necesitatile existente, analizarea optiunilor existente, alegerea celei mai potrivite solutii si capacitatea de a evalua corect efectele si rezultatele respectivei solutii. In cazul Grupului A&D Pharma, am avut ocazia de a lucra cu o echipa profesionista si extrem de exigenta in analizarea solutiilor oferite, ceea ce in buna masura ne-a usurat misiunea noastra, bazandu-ne pe o solutie competitiva” afirma Mihai Olaru, General Manager, DNA Software. „Intotdeauna, ca furnizor de solutii si promotor al noilor tehnologii, apreciem la partenerii nostri capacitatea de a analiza profesionist solutiile oferite si avantajul competitiv conferit de acestea.”

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/ad-pharma-investeste-in-tehnologie