BADUC A ALES TEHNOLOGIA OFERITA DE DNA SOFTWARE

BUCURESTI - 17 august 2004

Comunicat tip General in Industrie

Pentru siguranta comunicarii electronice, Baduc a implemetat solutia eTrust Mail Scanner

BADUC A ALES TEHNOLOGIA OFERITA DE DNA SOFTWARE

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates (CA) anunta ca a realizat recent un parteneriat impreuna cu BADUC SA, in urma caruia importantul furnizor de materiale de constructii si instalatii a implementat solutia eTrust Mail Scanner pentru securitatea serverelor de mail.

BADUC SA a reusit prin politica de parteneriat caracterizata prin facilitati financiare si comerciale sa devina placa turnanta dintre producatori si cumparatorii de materiale pentru constructii si instalatii. Cu o retea tot mai dezvoltata si cu o arie de acoperire complexa, BADUC S.A. s-a dezvoltat semnificativ in ultimii cinci ani si si-a mentinut cu succes pozitia de lider de piata.

“BADUC este o companie cu traditie in Romania, si pentru a-si mentine pozitia sa pe piata s-a adaptat celor mai noi cerinte si standarde. Dorinta de a satisface exigentele de calitate ale produselor si serviciilor oferite ne-a determinat sa obtinem certificarea unui sistem propriu al calitatii conform standardelor internationale ISO 9001. Tot din intentia de a pastra un standard inalt al calitatii, infrastructura noastra este la zi cu cele mai recente tehnologii. Am implementat e Trust Mail Scanner pentru a conferi maximum de securitate tuturor utilizatorilor de internet si de e-mail. Consideram ca, pentru succesul nostru global, comunicarea este un element esential si tocmai de aceea aveam nevoie de o solutie care sa asigure protejarea si securizarea tuturor informatiilor transmise electronic,” declara Dorin Herta, Administrator Sistem, Baduc S.A.

eTrust Mail Scanner, solutia propusa de DNA Software, foloseste eTrust Antivirus ca motor antivirus, integrand solutia CA cu serverele de mail pe Linux – integrarea realizata de departamentul de cercetare si dezvoltare al DNA Software fiind certificata “CA smart”.

Solutia beneficiaza in primul rand de puterea antivirusului de la CA, antivirus care indeplineste standardele emise de ICSA Labs (www.icsalabs.com) pentru categoria “antivirus” si a fost premiat de nenumarate ori de catre Virus Bulletin (www.virusbulletin.com) pentru puterea de detectie si eficienta in emiterea semnaturilor pentru virusii noi aparuti. eTrust Antivirus are doua motoare independente de scanare: Inoculate si Vet, iar solutia integrata beneficiaza de ambele. In plus, arhitectura client-server sub care a fost conceput eTrust Mail Scanner ofera utilizatorului o solutie unitara si robusta pentru cele mai populare servere de mail pe Linux.

“Consideram ca prin integrarea solutiei eTrust Antivirus cu serverele de mail pe Linux, am raspuns uneia dintre necesitatile existente pe piata romaneasca. In mod evident, in ultimii ani, Linux a castigat o larga popularitate in Europa si, in special in Europa de Est, chiar si in gandul companiilor mari. Tocmai de aceea avem mare incredere in succesul noii noastre solutii, eTrust Mail Scanner,” afirma Cristian Iliescu, Project Manager, DNA Software. “Suntem onorati ca o companie precum BADUC a ales solutia oferita de noi si avem convingerea ca atat produsul in sine, cat si suportul tehnic vor raspunde intru-totul exigentelor clientilor nostri.”

Solutiile certificate "CA smart" constituie o marca a calitatii si inovatiei realizate pe baza tehnologiilor de varf oferite de Computer Associates. Plecand de la stransa colaborare dintre CA si partenerii acestuia, certificarea ca smart se acorda exclusiv solutiilor care furnizeaza un inalt nivel calitativ, excelenta si care creeaza valoare pentru clienti, aceste solutii concurand cu success intr-o piata competitiva. Pe scurt, ca smart este modalitatea prin care Computer Associates confera valoare partenerilor si clientilor sai.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/baduc-a-ales-tehnologia-oferita-de-dna-software