BRIGHTSTOR ENTERPRISE BACKUP 10.5 ESTE "EDITOR'S CHOICE" IN URMA RECENZIILOR REALIZATE DE NETWORK COMPUTING

BUCURESTI - 23 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software – Reprezentant Regional Computer Associates va anunta ca solutia de stocare enterprise, BrightStor Enterprise Backup 10.5, a fost selectata ca "Editor's Choice" in urma recenziilor realizate pe sapte solutii enterprise de backup.

BRIGHTSTOR ENTERPRISE BACKUP 10.5 ESTE

In cadrul acestor teste comparative au participat solutii specifice oferite de cei mai importanti vendori din piata. Produsele au fost testate intr-un mediu real de productie, in conditii de utilizare 24x7, fiind evaluate usurinta in utilizare, interfata grafica, suportul hardware si al sistemului de operare, calitatile de management, configuratia, suportul in vederea restaurarii complete si pretul.

Network Computing a considerat ca solutia BrightStor Enterprise Backup este usor de instalat, de utilizat si de licentiat, confera unelte complete de raportare si “combina functionalitatile de verificare si vrajitorii intr-o excelenta interfata, toate acestea intr-un pachet extrem de convenabil ca pret”.

“Recenziile comparative realizate de Network Computing sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai riguroase in industrie, asa incat pentru noi este o onoare faptul de a fi fost alesi leaderi de piata,” afirma Nigel Turner, vicepresedinte, Departamentul BrightStor, CA. “CA se mandreste cu faptul ca ofera o solutie de top pentru managementul stocarii, solutie care raspunde eficient nevoilor clientilor, solutie prin intermediul careia protectia datelor se face in mod inteligent, sigur, eficient si fara costuri ridicate”.

Disponibila pentru medii Linux, UNIX si Windows, BrightStor Enterprise Backup poate fi administrata prin intermediul BrightStor ARCserve Backup pentru o solutie completa de backup si restaurare a datelor existente in intregul mediu informatic. Pentru mai multe informatii privind suita completa de solutii BrightStor oferite de Computer Associates, vizitati http://www.dnasw.com/solutions/solutions.php?category=3.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com