McLAREN EXTINDE COLABORAREA CU COMPUTER ASSOCIATES

BUCURESTI - 9 decembrie 2004

Comunicat tip General in Tehnologie

McLaren Racing a decis extinderea parteneriatului tehnologic cu CA si largirea gamei de solutii din portofoliul CA utilizate in mod curent de echipa McLaren Racing, adaugand astfel o valoare strategica a parteneriatului cu CA.

McLAREN EXTINDE COLABORAREA CU COMPUTER ASSOCIATES

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates anunta ca recent McLaren Racing a decis extinderea parteneriatului tehnologic cu CA si largirea gamei de solutii din portofoliul CA utilizate in mod curent de echipa McLaren Racing, adaugand astfel o valoare strategica a parteneriatului cu CA.

McLaren Racing, compania ce se afla in spatele echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, utilizeaza cu succes, de mai multi ani, solutiile CA pentru inovatie si executie de performanta superioara.

CA va furniza software de stocare, securitate, enterprise si knowledge management, oferind echipei McLaren Racing posibilitatea de a obtine zecimile si sutimile care diferentiaza performantele actuale, transformand eforturile echipei in succesul curselor de Formula 1.

“Practic, lucram intr-o echipa restransa, dar cu atat mai mult trebuie sa utilizam orice avantaj competitiv pe care il avem la dispozitie,” afirma Jonathan Neale, managing director al McLaren Racing. “Solutiile CA ne-au oferit o viziune suplimentara, furnizand noi modalitati de a obtine o performanta superioara. Prin urmare, suntem incantati ca putem extinde portofoliul de solutii utilizate in prezent in cadrul McLaren Racing.”

CA deruleaza un parteneriat tehnologic cu McLaren din 1997, produsele CA fiind permanent utilizate de McLaren Racing in ultimii 8 ani. In 2004, CA si McLaren au decis ca valoarea strategica a parteneriatului ar putea oferi beneficii suplimentare echipei McLaren Racing facilitand determinarea unor noi modalitati de inovare si executie plecand de la valoarea produselor. Astfel s-a hotarat largirea cadrului de desfasurare a parteneriatului, solutii integrate fiind implementate la Centrul Tehnologic McLaren, noul sediu central al grupului McLaren Group, pentru a spori eficienta operationala a intregii echipe.

“Nu putem sa pornim motoarele in absenta specialistilor IT, si in acelasi timp nu suntem o companie de IT. Suntem o echipa de Formula 1, cu peste 400 de oameni care muncesc pentru a obtine succesul si numai 9 dintre acestia constituie personal IT care trebuie sa resolve toate necesitatile de ordin IT,” adauga Neale. “Lucrand in stransa colaborare cu CA, putem identifica si integra noi modalitati de utilizare a solutiilor software pentru a exploata mai eficient diverse tipuri de informatii, fapt care are un impact direct asupra modului in care se realizeaza design-ul, contructia si competitia masinilor. Suntem o organizatie in care greselile au grad de toleranta zero – intr-un sfarsit de saptamana de Formula 1 ar fi de neconceput sa avem probleme de ordin tehnologic. CA ne ajuta sa construim sisteme care sa ne elimine aceasta posibilitate. De exemplu, solutiile de securitate eTrust oferite de CA ne ajuta sa prevenim, anual, jumatate de milion de incercari de atacuri asupra sistemului nostru.”

Printre produsele CA instalate suplimentar de McLaren Racing se numara:
eTrust Security Command Center
eTrust Secure Content Manager
BrightStor Storage Resource Manager cu BrightStor Portal
CleverPath Portal

“Formula Unu este cea mai spectaculoasa zona din cursele auto, dar in acelasi timp presupune utilizarea inteligenta a resurselor IT de catre o companie,” afirma Mark Bridger, country sales manager, CA. “Complexitatea mediului IT si presiunea care se pune asupra acestuia pentru a fi in perfecta funtionalitate, implica o viziune clara asupra modului in care mediul IT poate contribui la intregul proces. Fiind una dintre cele mai mari companii producatoare de solutii software din lume si avand la dispozitie unul dintre cele mai largi portofolii, ne este mult mai simplu sa oferim aceasta viziune. Asigurand echipei McLaren Racing o portectie, stocare si gestiune eficienta a cantitatii uriase de date colectate dintr-o varietate de surse, contribuim in mod direct la sporirea performantei realizate de masinile McLaren. Este una dintre cele mai tangibile si vizibile forme de ROI.”

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com