Aparate dentare din safir transparent

BUCURESTI - 31 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Desi unii au fost inzestrati cu o dantura perfecta, nu toti beneficiaza de un aspect dentar de invidiat, si nu din cauza faptului ca nu se acorda o atentie sporita igienei cavitatii bucale, si pentru ca felul in care au crescut dintii este inestetic.

Aparate dentare din safir transparent

Pentru a reda increderea si siguranta in propria persoana celor care au avut momente in viata in care s-au simtit jenati de faptul ca nu toti dintii sunt aranjati corespunzator, MegaSmile , retea de clinici stomatologice din Bucuresti, ofera servicii complete de cea mai inalta calitate care ofera pacientilor satisfactie totala.

            Aparatele dentare din safir transparent – o metoda inedita de a repara orice aspect inestetic la nivel de cavitate bucala

            Ramura stomatologiei care are in vedere alinierea si indreptarea dintilor este ortodontia. Cu ajutorul acesteia se realizeaza corectarea diferitor defecte care se intalnesc la nivelul oaselor fetei, sustinatoare a dintilor.

            Aparatele dentare sunt recomandate celor care prezinta diverse tulburari referitoare la functiile dentare, din cauza anomaliilor dentare sau a maxilarului. Clinica MegaSmile prezinta o oferta unica prin care se poate achizitiona un aparat dentar din safir transparent la un pret competitiv.  

            Ofera este inca activa, iar daca exista persoane care doresc sa beneficieze de avantajele pe care aparatul dentar din safir transparent le ofera, acestea pot accesa adresa www.megasmile.ro, si pot solicita procedura de aplicare a aparatului.

            Daca rezervarea se face in timp util, pacientii vor beneficia de o reducere de 28% din pretul initial, valoarea finala a acestuia fiind de 2.099 lei. Numarul celor care au ales sa profite de oferta este unul foarte mare si continua sa creasca din ora in ora.

            Tariful este aferent pentru instalarea unei arcade, celelalte consulatii si interventii avand costuri separate. Pentru efectuarea unui control lunar pentru o arcada se va achita suma de 75 lei.

            Tipuri de afectiuni ale cavitatii bucale pentru care se recomanda aparatul dentar din safir transparent:

    asimetrie faciala sau dentaradinti inghestuiti sau aliniati necorespunzatordintii cu o proeminenta prea mare sau cei putin vizibili in suraszambetele lipsite de armonieproblemele dentare care s-au remarcat dupa efectuarea unei extractii mai vechidinti cu spatii prea mari intre eidinti definitivi care intarzie sa erupa sau alte probleme legate de modul de evolutie al dintilor de laptedintii care au migrat din cauza unor dezechilibre rezultate in urma bolilor parodontalemasticatia ingreunata, insuficienta sau cu blocaje

            Aparatele dentare reprezinta cea mai buna metoda de a corecta posibilele defectiuni la nivel de cavitate bucala. Acestea se adreseaza in mod special pacientilor care au deja dinti definitivi. Pana cand tratamentul ortodontic este finalizat, acesta ramane fixat pe dinti.

            Aparatul dentar din safir transparent oferit de MegaSmile asigura confortul si estetica prezentabila pe tot parcursul tratamentului. Manopera acestuia este nedureroasa si dureaza in jur de 45 de minute.

            Tehnicile medicilor MegaSmile sunt performante, extrem de eficiente si moderne. Oricine doreste sa dobandeasca o incredere in sine neumbrita de eventuale aspecte inestetice, poate apela cu incredere la serviciile clinicii. Aparatul dentar din safir transparent reprezinta metoda inedita de a indrepta orice defect al cavitatii bucale.

Taguri: megasmile