Apartamentele in regim hotelier cuceresc orice ochi curajos al momentului

BUCURESTI - 11 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Autohtone si complet mobilate, apartamentele in regim hotelier deservesc celor mai multe proiecte pe termen scurt si mediu ale clientilor, care isi doresc toate facilitatile si echipamentele necesare pentru o calatorie extinsa sau pentru o sedere de zile mari. In plus, Apartamente Regim Hotelier din Bucuresti ofera servicii la cele mai rentabile tarife, incat fiecare client sa indeplineasca cu incredere nevoile de confort, ospitalitate si siguranta.

www.apartament-regimhotelier.ro

www.apartament-regimhotelier.ro

Proprietatile deservite de Apartamente Regim Hotelier ofera sentimentul de placut datorita spatiului pe care il ofera zilnic clientilor doritori de o sedere impecabila, cu propria cheie in mana, insa, si oaspetii se pot bucura de zone cu un living modern si un spatiu de dormit separat. Garsonierele, apartamentele cu 2, 3 si 4 camere sunt atribuite celor care isi doresc un spatiu personal pentru un weekend in capitala, pentru o sedere confortabila in timpul concediului sau pentru studentii care frecventeaza cursurile universitatilor cu prestigiu din Bucuresti.

Garsoniere cu utilitati moderne in capitala

Apartamente Regim Hotelier ofera o gama extinsa de modele, dimensiuni si locatii pentru oricine isi doreste o sedere ca la carte intr-una din cele mai moderne locatii din capitala, ceea ce face ca varianta de inchiriere garsoniere in Bucuresti sa fie posibilitatea si alegerea numarul unu a clientilor din restul zonelor tarii. Garsoniere in regim hotelier Uptown45, garsoniere Hyperion sau garsoniere in zona Coposu sunt printre cele mai cautate la momentul actual, pentru ca dispun de facilitati moderne, siguranta si intimitate, si, mai presus de toate, prezinta accesibilitatea costurilor de inchiriere, ceea ce face ca un student sa isi permita cu gratie sederea intr-o astfel de locuinta.

Oricare garsoniera regim hotelier Bucuresti reduce bugetul oricarui cautator de spatii locuibile, oferind economii la costuri, considerate majore in alte unitati de cazare de tip hotelier. „Cum tendinta de astazi este de a externaliza serviciile unei afaceri, ne-am propus sa oferim cazare pe termen scurt si contracte determinate pentru inchirierea de apartamente si garsoniere, astfel incat sa le oferim clientilor nostri o alternativa reala la hotelurile din capitala pentru calatoriile de afaceri, vizite sau relaxare.” – afirma agentul zonal pe Bucuresti pentru Apartamente Regim Hotelier.

Orisicare dintre garsonierele in regim hotelier in Bucuresti beneficiaza de un spatiu luminos, cu ferestre inalte, incercuite de o atmosfera intima si placuta. „Fiecare garsoniera detine un pat dublu principal, un dulap de haine, cuier si oglinda. In plus, la acestea se adauga si bai moderne, cu toate echipamentele si accesoriile unei locuinte, inclusiv un uscator de par si grup sanitar. Sa nu mai spunem despre conexiunea continuua la internet si televiziune sau la parcarea cu un numar semnificativ de locuri.” – argumenteaza managerul general al Apartamente Regim Hotelier.

Raportul cost – eficienta pentru o garsoniere in regim hotelier

Raportul cost – eficienta pentru un apartartament sau o garsoniera in regim hotelier atrage semnificativ clientii din mediul corporate, business sau antreprenorii care vin cu un anume motiv in capitala, fiind si unul dintre motivele pentru care piata pentru acest tip de cazare este in continua crestere. Nu numai ca pretul pentru inchirierea acestor spatii este accesibil, cu mult mai mic decat media nationala, dar si costurile unei astfel de afaceri sunt relativ mai mici decat ale constructiei unei afaceri din domeniul hotelier.

Cu alte cuvinte spus, Apartamente Regim Hotelier ofera servicii de cazare la tarife extrem de rentabile pentru oricare categorie de clienti, modalitate prin care isi rasfata clientii cu un stil armonios, elegant, modern, functional si prietenos. Fiecare spatiu locuibil oferit reprezinta necesitatea clientului, care isi doreste siguranta si linistea nocturna intr-un oras atat de aglomerat precum Bucurestiul.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/apartamentele-in-regim-hotelier-cuceresc-orice-ochi-curajos-al-momentului