Aplicatii si tehnologie LED de la Led4You

BUCURESTI - 4 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

De la aparitia energiei electrice si pana in prezent, apar in continuu sisteme si aplicatii care ne imbunatatesc viata, care ne eficientizeaza munca si ne aduc numeroase avantaje zilnic. Energia electrica, pe langa celelalte forme de energie, a devenit vitala pentru omenire – este greu sa ne imaginam o lume fara electricitate.

Logo Led4You

Logo Led4You

De la aparitia energiei electrice si pana in prezent, apar in continuu sisteme si aplicatii care ne imbunatatesc viata, care ne eficientizeaza munca si ne aduc numeroase avantaje zilnic. Energia electrica, pe langa celelalte forme de energie, a devenit vitala pentru omenire – este greu sa ne imaginam o lume fara electricitate.

                Energia electrica nu este insa nelimitata, iar acest lucru ne determina sa o economisim si sa cautam in acelasi timp sa protejam si mediul inconjurator. Solutia aparuta relativ recent pe piata o reprezinta tehnologia LED, folosita pentru iluminat, care prezinta numeroase avantaje pe langa economie si protectie a mediului inconjurator.

                Noul trend ascendent ce are in vedere iluminarea spatiilor interioare si exterioare este reprezentat de becurile cu led. Aceasta solutie inlocuieste treptat alte metode traditionale de iluminat, precum becurile cu incandescenta sau fluorescente. Din ce in ce mai multi consumatori opteaza pentru varianta becurilor cu LED, astfel magazinul online Led4You pune la dispozitia doritorilor o gama larga de produse si aplicatii ale tehnologiei Led.

                Avantajele pe care le ofera iluminatul cu Led pleaca in principal de la economisire. Ajunge in acest fel sa fie protejat si mediul inconjurator. Indiferent de solutia aleasa, fie ca este vorba de un bec cu led, o banda led, diverse aplice, spoturi sau chiar proiectoare cu led, eficienta este data de consumul foarte redus – cu pana la 90% mai putin fata de sursele traditionale de iluminat.

                In sprijinul nevoii de economisire si eficienta in consum tehnologia oferita prin intermediul magazinului Led4You satisface orice exigente. De la nevoi personale si solutii pentru iluminat casnic, constand in benzi cu led, aplice led sau becuri si lampi cu led, pana la sectorul comercial – iluminat pentru magazine, malluri sau hipermarketuri, panouri cu leduri – publicitare sau normale, proiectoare si multe altele, isi fac simtita utilitatea aplicatiile tehnologiei led de la Led4You.

                Daca becurile normale, cu incandescenta se incalzesc mult mai repede, se strica, se ard sau se sparg mult mai repede, nu la fel sta situatia si in cazul becurilor led. Acestea au o durata de functionare notabil extinsa, pot functiona de pana la 50 de ori mai mult decat becurile cu incandescenta. Si din acest punct de vedere se eficientizeaza consumul – nu va mai trebui sa cumparati becuri foarte des. Rezistenta sporita la socuri, eficienta in consum, durata de functionare considerabil extinsa – aceste avantaje, pe langa protectia mediului inconjurator, recomanda tehnologia led pentru iluminat.

                Perceptia asupra iluminatului se baza pe un singur criteriu si anume puterea consumata, exprimata in watti. Cu ajutorul tehnologiei led, criteriile sunt extinse considerabil: unghiul de iluminare, intensitatea fluxului de lumina, culoarea luminii, posibilitatea de acord fin al luminii in functie de necesitati. Consumul nu mai este o problema, numarul de watti consumati fiind nesemnificativ in cazul becurilor si altor aplicatii ale tehnologiei led.

                Singurul dezavantaj al tehnologiei led ar putea fi considerat pretul mai ridicat al dispozitivelor de iluminat, comparativ cu cel al metodelor traditionale. Investitia initiala este insa amortizata in timp prin eficientizarea consumului, astfel tehnologia led si aplicatiile sale reprezinta varianta optima, varianta viitorului in ceea ce priveste iluminatul.