Asigurati-va casa cu energie eficienta oferita de produsele de izolat moderne

BUCURESTI - 20 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se pare ca totul in acesta lume este ecologic sau verde, mai ales atunci cand vine vorba de izolarea casei, cu ajutorul materialelor din bumbac, vata bazaltica sau din polistiren. Izolatia se realizeaza dintr-o multime de resurse regenerabile, fiind sigura si usor de instalat, cu cele mai mici riscuri pentru sanatate si implicit se asigura energie eficienta in locuinta cu ajutorul celor mai bune materiale pe care MTM Izolatii & Constructii SRL le ofera clientilor sai.

www.e-izolatii.ro

www.e-izolatii.ro

Infiintata in anul 2005, compania MTM Izolatii & Constructii SRL a reusit sa aduca pe piata un nou concept al sigurantei mediului in care traim, oferind o gama moderna de tehnologii in domeniul izolatiilor si al constructiilor. Cel mai bun raport calitata/pret invinge cuantumul de solutii moderne, aliniate la standarde europeme, inclusiv o gama variata de materiale de izolat, accesorii, produse conexe, dar si incredere si consultanta acordata clientilor cu fiecare comanda plasata.

Cand vine vorba de o izolatie de calitate a cladirii, atunci cu siguranta merita verificat site-ul www.e-izolatii.ro.

Cladiri izolate ecologic cu ajutorul materialelor termice

Construirea de case ecologice nu inseamna si eficienta energetica, de aceea se impune izolarea fiecarei cladiri cu ajutorul celor mai sigure materiale. Implicit, aceste materiale au cel mai mic impact posibil asupra mediului, fiindca sunt procedee sigure, acceptate prin lege. De altfel, o multime de resurse sunt alcatuite din surse regenerabile, ce pot oferi durabilitate mai mare.

Este important ca fiecare izolatie sa se se plieze pe un proiect bine stabilit, iar la acest capitol echipa de la MMT Izolatii si Constructii este cea mai potrivita pentru a indeplini cerintele proprietarilor de locuinte, imobile sau spatii comerciale.

Categoriile variate pe care site-ul e-izolatii.ro le pune la actualitatea clientilor se refera la pachete ale termosistemelor de fatade, termoizolatii de mansarde, izolatii seminee, izolatii tehnice si implicit, cel mai important capitol: termosistemele de fatada. Simultan, specialistii promoveaza un mediu mult mai economic, la un confort termic ridicat, impreuna cu serviciile de izolatii fatade ventilate, izolatii de acoperisuri si mansarde, izolatii ale fundatiilor, izolatii ale peretilor de compartimentare sau izolatiile acoperisurilor si ale teraselor.

Cele mai utilizate produse cu care fiecare locuinta prinde glas si confort termic se bazeaza pe vata bazaltica, vata minerala de sticla, profile din gips carton, amorse ale termosistemelor, profile sigure, polistiren extrudat, izolatie fonica, izolatie si protectie la foc, precum si cu ajutorul unei game variate de accesorii si produse conexe.

De ce se izoleaza constructiile?

Intrebarea ce ajunge pe buzele multor proprietari are la baza motivul bine intemeiat pentru care se izoleaza o constructie. Specialistii in termoizolatii si constructii ai echipei sus mentionate confirma ca „este destul de important ca izolatia sa ofere in primul rand un confort termic dorit, sa aeriseasca peretii, sa ofere resistenta si duritate, iar mai apoi sa acorde un aspect estetic deosebit cladirii.”

Pentru fiecare categorie de produse regasita pe site-ul e-izolatii.ro se asigura consiliere tehnica, asistenta tehnica la montaj, precum si servicii de logistica pe intregul teriotoriu al Romaniei. Este important ca mediul prezent sa ofere o multime de posibilitati de a rafina locuinta in care oamenii isi desfasoara existenta, mizand de fiecare data pe atuuri precum calitate, profesionalism, rapiditate si seriozitate, pe care intreaga companie MTM Izolatii & Constructii SRL le ofera clientilor de la an la an.