Avantajul luminilor LED pentru afacerea ta

BUCURESTI - 3 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pana in momentul de fata aplicatiile tehnologiei led au ajuns sa fie folosite aproape in orice domeniu. Solutii pentru iluminat exista disponibile pe piata in diverse variante, insa de departe cele mai avantajoase si rentabile sunt sursele de iluminat cu led.
Beneficiile utilizarii luminilor cu led pentru orice afacere pot fi vazute indiferent din ce unghi se priveste problema. Leduri, becuri cu led, aplice led, benzi cu led, proiectoare led si multe alte astfel de aplicatii ce pot fi gasite pe www. led4you .ro sunt alese din motive precum economie de energie, optimizare a spatiului, costuri de intretinere extrem de reduse si lista ar putea continua.

Logo Led4You

Logo Led4You

                Pana in momentul de fata aplicatiile tehnologiei led au ajuns sa fie folosite aproape in orice domeniu. Solutii pentru iluminat exista disponibile pe piata in diverse variante, insa de departe cele mai avantajoase si rentabile sunt sursele de iluminat cu led.

                Beneficiile utilizarii luminilor cu led pentru orice afacere pot fi vazute indiferent din ce unghi se priveste problema. Leduri, becuri cu led, aplice led, benzi cu led, proiectoare led si multe alte astfel de aplicatii ce pot fi gasite pe www.led4you.ro sunt alese din motive precum economie de energie, optimizare a spatiului, costuri de intretinere extrem de reduse si lista ar putea continua.

                Poate ca unul din cele mai multumitoare aspecte ale surselor de iluminat cu led este reprezentat de siguranta in utilizare. Tuburile fluorescente sau becurile cu incandescenta contin unele substante toxice, insa la becurile ce folosesc tehnologia led aceste substante nu mai exista. Pot fi folosite in locatii din cele mai diverse, iar siguranta in utilizare este data de asemenea de faptul ca becurile cu led nu se supraincalzesc precum sursele de iluminat clasice.

                Seria beneficiilor surselor de iluminat cu led precum sunt cele oferite de led4you.ro incepe cu cel mai important aspect: economia de energie. Acest lucru este cautat tot mai mult in contextul economic actual, atat pe parte de economisire a resurselor cat si pentru eficientizarea cheltuielilor cu energia electrica. O cladire de birouri, spre exemplu, unde sursele de lumina sunt absolut necesare, poate sa isi reduca toate cheltuielile cu iluminatul cu pana la 90% - este un fapt dovedit ca un bec cu led consuma de zece ori mai putin decat un bec cu incandescenta.

                Durata de utilizare indelungata este un alt atu al surselor de iluminat cu led. Spre deosebire de o durata de viata intre 1.000 si 2.000 de ore la clasicul bec inventat de Edison sau 8.000-10.000 ore la un tub fluorescent, durata medie de utilizare a unui bec bazat pe tehnologia led se situeaza intre 50.000 si 100.000 ore de utilizare continua. Lumina oferita este pastrata la aceeasi intensitate tot timpul, fara supraincalzire si fara un consum de energie care sa fie vizibil in facturile lunare.

                Dimensiunile reduse ale ledurilor le fac usor a fi folosite si in situatii in care alte tipuri de surse de iluminat nu reprezinta o optiune. Conturarea unui blat, spre exemplu, sau crearea unei lumini ambientale este o misiune foarte usor de indeplinit cu ajutorul becurilor cu led.

                Rezistenta si durabilitatea ledurilor le recomanda chiar si in cazul in care conditiile sunt vitrege: pot fi folosite becuri cu led chiar expuse direct la factorii atmosferici, intrucat sunt mult mai rezistente decat sursele de iluminat clasice, atat la socuri si vibratii cat si la temperaturi prea ridicate sau prea scazute.

                Posibilitatea de reglare a intensitatii luminii sau chiar a culorilor ledurilor reprezinta alte doua avantaje ce le recomanda pentru orice business. Se poate realiza foarte usor un panou publicitar stradal, se poate oferi iluminat intens prin proiectoare ori contururi si aplice diverse, astfel orice business poate sa profite de o sursa de iluminat eficienta si foarte rentabila.