Case-Din-Lemn.eu redefineste locuinta ta

Radauti - 24 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Casa de vis - asta isi doreste toata lumea, un loc caruia cu drag sa i se atribuie definitia de “acasa”. Unii numesc asta ca fiind casa de vacanta insa fara sa te limitezi la perioade in care sa te simti bine o casa construita din lemn este planul potrivit. Desi conceptia majoritatii este ca betonul rezista mai mult si mai bine in timp intelegem ca solutia optima inseamna lemnul ca materie prima.

Logo Case-din-lemn.eu

Logo Case-din-lemn.eu

Casele din lemn, de la rustic la modern si elegant

Casele din lemn sunt adesea asociate cu un stil rustic, aducand aminte de casa bunicilor si de cum era moda odinioara. Case-din-lemn.eu ne arata si ne demonstreaza insa ca exista o lista larga de optiuni. O echipa bine pregatita ce iti va fi alaturi atat cand vine vorba de constructia in sine cat si de design, pas cu pas pana cand casa va fi gata.

Ce ofera Case-din-lemn.eu

Cu oferte diverse si flexibile poti opta pentru o casa din lemn la rosu la un pret de 100 euro/mp+TVA. O casa semifinisata va costa 185 de euro/mp sau la cheie 250 euro/mp+TVA. Indiferent de alegerea pe care o vei face iti vei da seama ca exista mari diferente intre casele din lemn si cele clasice din beton. Astfel de constructii atrag nu numai ca design ci practic si concret cand vine vorba de buget. Poti sa te incadrezi cu o suma rezonabila pentru o casa de 100 mp.

Satisfactia unei astfel de achizitii vine la pachet fara doar si poate cu ceea ce inseamna astfel de constructii. Casele din lemn vin cu o serie de avantaje care sa iti demonstreze concret ca se merita. In primul rand tine de timp. Timpul costa bani pentru toata lumea insa asta nu trebuie sa insemne urgentarea  lucrarii ce va periclita calitatea. Case-din-lemn.eu ofera si garantie a ceea ce construieste, ca o dovada in plus ca timpul scurt de executie sa nu fie doar o imagine de fatada. De ce atat de rapid? Pentru ca  materialul de baza, lemnul, se manevreaza usor, ceea ce face ca o casa sa se construiasca complet in cateva saptamani.

Un alt mare avantaj pe care il poti avea cu o casa din lemn se refera la partea termica. Confortul termic este important pe termen lung astfel ca in cazul lemnului temperatura este pastrata si constanta, de 18 grade chiar si pe timp de iarna. Material poros ce pastreaza caldura pe timp de iarna si racoarea pe timp de vara confortul casei iti este asigurat. Insa poate cel mai mare avantaj il vei simti la economia de caldura pe timp de iarna.

Avantajul caselor din lemn, cu garantia oferita de constructor, tine si de flexibilitatea materiei prime. Lemnul este de calitate, constructia fiind de un plan strategic ce se urmeaza intocmai astfel ca in cazul unui cutremur lemnul devine elastic si nu se va demola. Prin testele de calitate s-a demonstrat ca o constructie din lemn poate rezista si cand vine vorba de un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Si daca esti si sensibil si pretentios o casa din lemn este mai mult decat recomandata pentru ca nu permite depunerea prafului, pentru ca structura poroasa a materiei prime regleaza mediul de interior, pentru ca pastreaza un echilibru perfect al umiditatii.

Lider pe piata de profil case-din-lemn.eu pune la dispozitia clientilor preturi variate cu tipuri de constructii din lemn diferite si pentru fiecare caz in parte asistenta la alegerea designului insa punctul comun este mereu acelasi, folosirea lemnului calitativ si respectarea unor termeni calitativi care sa isi  demonstreze ulterior avantajele pentru tine si confortul tau.