Ce trebuie sa stii despre codul vestimentar la un cocktail?

BUCURESTI - 25 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A gasi o rochie care sa se potriveasca dupa preferinte nu este tocmai usor, mai ales pentru ca exista intotdeauna o diferenta intre ceea ce planuiesti sa achizitionezi si ceea ce iti prezinta magazinele cu articole vestimentare. Din fericire, atitudinea societatii in zilele noastre moderne nu este atat de stricta, pentru ca majoritatea femeilor prefera o rochie pur inteligenta pentru evenimente mondene decat o rochie stricta, monocroma sau rigida. In ajutorul fericirii si al clipelor placute vine si magazinul Javu Store, ce ofera o multime de bijuterii, haine si accesorii pentru fiecare femeie frumoasa ce urmeaza sa ia parte la cele mai imbucuratoare evenimente mondene.

www.javustore.ro

www.javustore.ro

Desigur, in unele cazuri este absolut imperativ sa se urmeze un cod vestimentar, mai ales pentru ca trebuie ca si vestimentatia sa fie in concordanta cu tematica evenimentului, dar si cu personalitatea celei ce o afiseaza.

Un cod vestimentar mizeaza intotdeauna pe rochii elegante

Un cocktail sau un eveniment social modern impune un cod vestimentar strict. Femeile poarta maiestruos rochii lungi pana la genunchi, daca ora de desfasurare este in timpul zilei, si rochii lungi pana in pamant, uneori cu trena, daca evenimentul tine intreaga noapte. In cazul in care rochiile nu sunt cele preferate, se poate miza pe innoirea garderobei si achizitionarea unor rochii cu paiete ieftine, pentru mai mult glamour.

Oamenii sunt liberi sa se imbrace cum isi doresc, de la rochii si pana la costume fara cravata, insa, intr-un cocktail, rochia cu paiete devine o parte universala, fara nicio restrictie, mai ales pentru ca imbina mai multe stiluri si se potriveste oricarei forme a corpului.

Punctul principal al unor rochii cu paiete ieftine face ca intreaga lume sa fie atenta la magnific, la o prezenta inedita si plina de atractie. Cu alte cuvinte, femeile prefera rochii cu paiete, rochii elegante, din materiale care curg pe corp, tocmai pentru a crea o alura de bogatie si maiestrie. Fie ca se apeleaza la o rochie splendida cu paiete, fie la o rochie eleganta din dantela sau cu paiete bronze, femeia intotdeauna va sti cum sa isi evidentieze aspectul de frumos, tinand cont de codul vestimentar al fiecarui eveniment la care participa.

Fiecare rochie are secretul sau

De obicei, codurile vestimentare impun un tipar specific, format din reguli de asortare, materiale si moduri in care sunt croite hainele. Pe de alta parte, unele evenimente impun o libertate de alegere a hainelor si a accesoriilor, insa, oricum ar fi acestea, mereu trebuie sa se obtina o vestimentatie corecta, menita sa atraga privirile si sa simbolizeze implicarea in actiune.

Si cum fiecare femeie are un corp superb, este important sa nu se poarte haine care nu flateaza forma corpului. Magazinul online Javu Store sustine frumusetea femeilor prin promovarea unor produse menite sa linguseasca forma corpului. In acest fel, fiecare invitat si participant la cocktail va putea observa modul in care o femeie este frumoasa, statura sa si sentimentul de respect pentru sine.

Mai mult decat atat, achizitionarea unei rochii cu paiete, a unei rochii lungi din dantela sau catifea va spori increderea in propria persoana si va aduce confortul mult mai aproape de suflet.

Un ultim aspect ce tine de codul vestimentar la un cocktail il constituie si purtarea accesoriilor. Cerceii, colierele si bratarile cu siguranta vor infrumuseta la maxim tinuta femeii, insa, sa nu ne limitam aici. Se impune si prezenta unor esarfe chic, a unor palarii si a unor ochelari de soare, pentru evenimentele din zi. Accesoriile sunt o necesitate si Javu Store beneficiaza din plin de astfel de produse, la preturi garantate pentru fiecare doritoare de o prezenta ca pe covorul rosu.