Cea mai facila si atragatoare modalitate de cazare oferita de Apartamente Regim Hotelier

BUCURESTI - 22 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Bucurestiul este cunoscut ca fiind orasul cel mai des vizitat din Romania. Chiar daca majoritatea dintre vizitatori sunt romani de pe intreg teritoriul tarii, nici strainii nu ne evita deloc. Acest lucru se datoreaza in principal motivelor arhitectonice ale cladirilor, a obiectivelor turistice, insa si a modalitatilor multiple de cazare. Cu toate acestea, atat turistii straini, cat si cei romani prefera sa opteze pentru apartamentele si garsonierele puse la dispozitie de Apartamente Regim Hotelier ce garanteaza confort, intimitate si curatenie deplina.

www.apartamente-regimhotelier.ro

www.apartamente-regimhotelier.ro

Dorinta vizitatorilor de a avea parte de un concediu cat mai prielnic contribuie la cautarea si gasirea unor modalitati de cazare deosebite care sa le permita sa se odihneasca pe cinste. Familistii, precum si grupurile mai mari de prieteni se pare ca sunt cei care inchiriaza cel mai frecvent aceste apartamente in regim hotelier din capitala. Motivul care sta la baza acestui fapt se bazeaza in principal faptului ca isi doresc sa stea cu totii impreuna, fara a fi deranjati de alti vecini, dar sa aiba parte si de o oferta convenabila din punct de vedere al sumei achitate.

                Intimitate si confort in 1, 2, 3 sau 4 camere

                Apartamente Regim Hotelier din Bucuresti le pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a inchiria pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp garsoniere sau apartamente cu 2, 3 sau 4 camere perfect utilate. Asta inseamna ca exista o singura persoana care doreste sa se cazeze, sau chiar mai multe, confortul  fiind  unul de exceptie, tocmai datorita faptului ca imobilul este suficient de spatios.

                Familiile ce au copii, pur si simplu adora aceasta modalitate de cazare ce le permite sa aiba parte de o sedere extraordinar de benefica. In acest fel au ocazia sa stea cu totii impreuna, iar daca se doreste, cei mici se pot retrage in dormitorul lor, iar adultii sa se distreze in continuare. De altfel, diminetile in cadrul acestor apartamente si garsoniere sunt mult mai placute in comparatie cu cele petrecute in hotel. Motivul sta la baza faptului ca pentru a lua micul dejun, turistii nu trebuie sa coboare la restaurant la o ora fixa, ci isi pot prepara singuri ceea ce isi doresc si sa consume cand poftesc.

                Bucatariile sunt complet utilate, astfel ca nelipsite sunt plitele cu gaz, vesela si tacamurile, filtrurile de cafea, precum si multe altele. De altfel, in celelalte camera, turistii se pot relaxa in fata unui TV LCD, folosind numai  lenjerii si prosoape imaculate, avand acces la internet si se utilizandu-se de cosmeticele hoteliere.

                Toate aceste apartamente si garsoniere in regim hotelier se afla in diverse zone ale Bucurestiului, tocmai pentru a le acorda libertatea clientilor de a se decide daca isi doresc sa se afle intr-o zona mai populata sau mai linistitoare. Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Bulevardul Dimitrie Pompeiu sau Calea Calarasi sunt doar cateva din zonele in care sunt amplasate cladirile. O garsoniera regim hotelier Bucuresti, insa si apartamente de lux sunt puse la dispozitia tuturor celor interesati de o cazare de calitate.

                Acestea fiind spuse, Apartamente Regim in Hotelier reprezinta o sansa pentru cei care isi doresc sa aiba parte de o sedere definita de confort, curatenie, paza 24/24, dar si de preturi accesibile. Persoanele care doresc sa afle mai multe detalii cu privire la dotarile din cadrul locuintelor sau vor sa faca o rezervare, au ocazia sa obtina asta prin intermediul paginii web apartamente-regimhotelier.ro.