Cele mai moderne case din lemn realizate de Litarh.ro

BUCURESTI - 18 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Celebrele case din lemn americane sunt la ora actuala extrem de indragite de romani si nu numai, nu doar datorita aspectului sau unic, ci si a beneficiilor acestora. Litarh .ro este la curent cu noile tendinte in materie de cladiri construite din acest material, fapt pentru care executa la ora actuala cele mai moderne case din lemn americane din Romania, chiar si in functie de preferintele clientilor sai, la cele mai inalte standarde.

Case din lemn Litarh

Case din lemn Litarh

Aceasta modalitate de constructie a ajuns sa fie extrem de cunoscuta si in aceasta tara, fapt pentru care cererile sunt destul de ridicate, avand in vedere avantajele pe care acestea le aduc in momentul instalarii. Lemnul este din punct de vedere ecologic o materie prima la care din ce in ce mai multi romani apeleaza. Datorita faptului ca numarul clientilor a crescut considerabil, firma si-a creat o pagina web intitulata litarh.ro ce ofera o serie larga de informatii cu privire la serviciile pe care le realizeaza cu maximum de profesionalism, astfel ca insusi managerul acesteia declara in cadrul site-ului faptul ca: " Casele propuse de noi au structura de rezistenta din lemn (montanti si traverse din dulapi la pereti, grinzi de planseu si capriori de asemenea din lemn) dublate de o termoizolatie performanta din vata minerala. Captuseala din placi aglomerate din lemn si gips-carton asigura planeitatea si constituie stratul suport adecvat pentru materiale moderne de finisaj.".

                Preturi accesibile pentru confectionarea caselor din lemn

                Case din lemn americane sau case din lemn canadiene , semnifica acelasi lucru, cu toate ca multe persoane le confunda pe cele doua. Acestea sunt proiectate cu maximum de profesionalism de litarh.ro, firma ce a executat pana in prezent peste 50 de astfel de lucrari, multumind un numar impresionant de clienti care au recomandat-o la randul lor mai departe si persoanelor apropiate.

                Din ce in ce mai multi doritori solicita serviciile oferite de litarh.ro, nu doar datorita faptului ca preturile sunt extrem de accesibile, ci si pentru ca rezultatele sunt de exceptie. In prezent, foarte multe persoane locuiesc in casele din lemn americane construite de aceasta firma si se declara de-a dreptul multumiti de confortul in care traiesc si a designului deosebit pe care il detin.

                Cei care decid sa solicite construirea unei astfel de case doar pentru ca este foarte populara, ajung in punctul in care isi dau seama cu adevarat cat de multe avantaje aduc. Confortul termic al acestora este de calitate superioara datorita faptului ca structura peretelui este foarte bine realizata si alcatuita din: folie bariera vapori, structura lemn 45*150 mm, vara minerala 150 mm si OSB 12 mm.

                Pentru inceput, firma vine in intampinarea clientilor cu oferirea unui pachet minim de plecare, dupa care aceasta poate fi completat cu alte componente, in functie de preferintele fiecaruia. Pe langa faptul ca litarh.ro se mandreste cu experienta vasta in acest domeniu, comunica eficient cu toti clientii si reuseste intr-un final sa ajunga la rezultatul mult dorit de toti cei care au apelat la aceste servicii profesionale.

                Toate fiind spuse, toti cei care apeleaza la serviciile calitative oferite de litarh.ro, se vor bucura de case din lemn confortabile, durabile, atragatoare si la preturi extrem de avantajoase.