Centrale termice pe lemne de inalta calitate

Cluj - Napoca - 2 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

In ziua de astazi, centralele pe lemne reprezinta o ocazie perfecta pentru a ocoli vremurile geroase, fie ca acestea sunt amplasate in locuinta proprie, fie ca sunt destinate incalzirii unor cladiri sau a unor sedii. Comparativ cu celelalte tipuri de incalzire, precum alt fel de centrale termice, cea care functioneaza pe combustibil solid este foarte avantajoasa. Folosind un astfel de sistem de incalzire, oricine poate sa economiseasca sume considerabile de bani, pe care le pot investi in alte chestiuni prioritare.

Centrale termice pe lemne de inalta calitate

 

            Combustibilul solid reprezinta o metoda ieftina in comparatie cu celelalte tipuri folosite pentru incalzire: metan, gpl si gaz. Autonomia pe care aceasta o poate dobandi este iarasi un factor foarte important.

            Se poate folosi centrala cu combustibil de tip solid pentru a incalzi o locuinta, acestea reprezentand o metoda ieftina si foarte avantajoasa. Preturile pentru aceste sisteme sunt foarte acceptabile, raportul calitate-pret in acest caz, fiind unul foarte bun.

            Orice doreste sa isi incalzeasca locuinta eficient poate lua in considerare o serie de centrale termice pe lemne pe care Liepsnele le promoveaza online pe site-ul centrale-lemne-liepsnele.ro.

            Centralele termice Liepsnele pe lemne pe baza de lemne au fost special concepute pentru a fi utilizate in diferite camere sau cladiri in care sunt instalate boilere de incalzire pentru apa, sisteme de incalzire prin calorifere sau incalzire prin pardoseala. Pentru ca si cazanul sa functioneze corespunzator este necesar fie un sistem inchis, fie unul deschis.

            Aceste centrale pot functiona cu mai multe tipuri de combustibil: brichete, lemne, carbuni, deseuri de lemn, si au capacitati de la 10kW pana la 40 kW. Zona de incalzire se poate extinde de la 20 m2la 400 m2.

            Ce avantaje prezinta centralele Liepsnele

            Aceste tipuri de centrale pe baza de combustibil solid, beneficiaza de o ardere neintrerupta. Mersul frecvent pentru incarcarea cazanului nu mai reprezinta o problema. De exemplu, o incarcare de carburi poate tine pana la 5 zile de functionare.

            Un alt avantaj pe care articolul il prezinta este eficacitatea, acesta avand o capabilitate de pana la 90% de functionare in toate felurile de regimuri. Pentru persoanele care doresc sa stie, acesta este, de asemenea, compatibil cu programul "Casa Verde".

            Pentru a fi inlaturata grija in cazul in care are loc vreo defectiune, ceea ce nu se intampla decat in cazuri foarte rare, centrala beneficiaza de o garantie de 5 ani. Aceasta poate fi utilizata si exploatata in mod sigur pe o perioada de 20-25 de ani in conditii ireprosabile.

            Deoarece zilele friguroase nu sunt o incantare pentru nimeni, centrala termica pe lemne ofera, cu doar o singura sarja de incarcatura, o temperatura ridicata, prielnica pentru astfel de perioade, de mai mult de o zi.

            Pagina web www.centrale-lemne-liepsnele.ro dispune de o gama variata, completa de facilitati ce au rolul de a ajuta pe oricine sa reduca considerabil suma de bani pe care trebuie sa o investeasca in acest lucru.

            Tot pe site-ul companiei Liepsnele sunt expuse imagini si descrieri ale fiecarui articol in parte, impreuna cu specificatiile tehnice si indicatiile necesare utilizarii corespunzatoare. De asemenea, clientii vor beneficia de cea mai buna calitate, alaturi de un pret irezistibil. Toate ofertele sunt disponibile pe magazinul online centrale-lemne-liepsnele.ro, unde clientii sunt asteptati pentru a beneficia de cele mai avantajoase reduceri.