Clinica stomatologica Dr Serban vine in intampinarea celor mai pretentiosi clienti cu servicii diversificate

BUCURESTI - 13 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Prea putini dintre noi se roaga de Zana Maseluta ca sa le vindece durerea atunci cand aceasta ne acapareaza dantura. Problemele dentare apar astazi in mod frecvent, din cauza stilului de viata nesanatos, a alimentatiei necorespunzatoare si a altor factori poluanti extrem de nocivi pentru sanatatea noastra, in general si sanatatea dintilor, in particular. Insa, pentru orice fel de probleme dentare este bine sa ne adresam din timp specialistilor de la clinica Dr. Serban , pentru a preintampina eventualele efecte nedorite pe termen lung ale danturii.

Clinica stomatologica Dr Serban vine in intampinarea celor mai pretentiosi clienti cu servicii diversificate

De aceea, este important ca intre medic si pacient sa existe nu doar o relatie profesionala, ci si una de prietenie, dezvoltata in timp, prin fidelizarea clientului la clinica unde se simte cel mai bine.

Clinia stomatologica Dr Serban din Bucuresti este deschisa pentru clientii sai de luni pana vineri, intre orele 10 si 21. Echipa de profesionisti a creat un mediu placut, intr-o oaza de tehnologie avansata si o gama de servicii unice si personalizate. Atat experienta de peste 15 ani in domeniu, cat si numeroasele stagii de pregatire in tara si strainatate isi spun cuvantul inca de la prima vizita. Echipa se lauda cu numeroase diplome si merite recunoscute in tara sau peste hotare.

Avantajele oferite de clinica Dr. Serban

Dintre avantajele oferite exclusiv la clinica Dr Serban, se numara tehnica PRF, implanturi dentare de calitate si albirea dintilor in cele mai moderne conditii.

Pe langa aparatura de ultima generatie, la clinica Dr Serban, clientii mai beneficiaza de un tratament post-operator la un confort sporit. Tehnicile moderne, precizia sterilizarii si tehnologia Piezosurgery recomanda Dr. Serban in topul clinicilor din Bucuresti. Clinica stomatologica din Bucuresti detine, de asemenea, un microscop dentar, pentru un maxim de precizie si finete.

Echipa isi intampina clientii intr-un interior placut, oferind un mediu sigur si modern pentru executarea celor mai complicate lucrari, de la protetica dentara, la chirurgie, implantologie, terapie restaurativa, terapie endodontica, estetica dentara, radiologie dentara s.a.

La clinica Dr. Serban sunt disponibile, de asemenea, o serie de avantaje financiare, dintre care plata in sase rate, overdraftul sau creditul de nevoi personale. O serie de oferte pot fi disponibile pentru clienti, daca urmaresc pagina de internet www.drserban.ro/ sau contacteaza personalul direct la clinica, prin telefon, sau la sediul de pe str. Plevnei. Tot pe site-ul clinicii este disponibil si un blog, de unde clientii se pot informa despre servicii sau tehnologii pe care nu le cunosc.

Echipa de medici si asistente de la clinica stomatologica Dr. Serban vine in intampinarea clientilor cu toate nevoile pe care le au. Cazurile frecvente care necesita implantul dentar, extractia molarului de minte sau albirea dintilor nu mai reprezinta demult un mister. Chiar si cele mai de temut proceduri pot fi depasite cu usurinta doar in clinica Dr. Serban, unde sterilizarea se realizeaza cu maxima responsabilitate, iar durerea este indepartata cu cele mai noi tehnici aprobate in UE.

Standardele inalte, experienta specialistilor, tehnicile moderne, aparatura de ultima generatie, mediul placut si personalul amabil recomanda oricand clinica stomatologica Dr. Serban pentru orice probleme ale sanatatii orale. Medicii si asistentii clinicii au invatat sa cultive in permanenta prietenia si fidelizarea pacientilor sai pe termen lung.