Conditii ideale in orice incapere cu podeaua flotanta de pe podele-tehnice.com

BUCURESTI - 18 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pardoseala flotanta este renumita pentru faptul ca este una dintre cele mai bune solutii atat pentru spatiile personale, cat si pentru cladirile in care sunt amplasate birouri moderne, pentru anumite camere tehnice si pentru tot tipul de proiecte. De asemenea, aceasta este modalitatea ideala de amenajare si pentru incaperile care necesita montarea diverselor instalatii de cabluri.

podele-tehnice.com

podele-tehnice.com

Podeaua flotanta, despre care cei interesati gasesc mai multe informatii in cadrul site-ului podele-tehnice.com , reprezinta un element de baza pentru cei care doresc sa realizeze cele mai moderne si evoluate spatii de lucru, in cadrul carora este necesara montarea de cabluri si instalatii ce servesc unor scopuri diverse.

Asadar, compania BG Contain, care de altfel este una dintre cele mai renumite firme ce se ocupa cu amplasarea si instalarea de podele tehnice , le pune la dispozitie tuturor solutia ideala prin care accesul la cablurile si instalatiile din cadrul birourilor sa fie realizat cat mai eficient cu putinta, fara a impiedica in vreun fel buna desfasurare a lucrurilor.

O podea flotanta sau, dupa cum mai este cunoscuta, o podea suprainaltata, are rolul de a crea un ambient cat mai inteligent, eficient si sigur in toate spatiile destinate birourilor.

Ce sunt podelele flotante si care sunt beneficiile pe care le prezinta acestea?

Pentru ca toti proprietarii de cladiri in care sunt amplasate birouri sa aiba posibilitatea de a le mentine cat mai organizat, BG Contain le ofera acestora cateva informatii care ii pot ajuta sa se decida daca o podea flotanta reprezinta solutia de care au nevoie in acest scop.

Pardoseala tehnica flotanta este, asadar, reprezentata de un sistem de pardoseala care este format din panouri modulare. Acestea sunt montate deasupra unei sape de ciment si permit mascarea tuturor instalatiilor electrice si a cablurilor electrice de telecomunicatii.

De asemenea, cu ajutorul acestei metode inovative este favorizat si accesul la sisteme, acesta realizandu-se cu usurinta. Spre deosebire de alte metode de organizare a cladirilor care includ birouri, podeaua flotanta este mult mai avantajoasa intrucat poate fi instalata cu usurinta, iar reinstalarea acesteia este la fel de facila, acest lucru putand fi realizat fara prea mari batai de cap.

Printre cele mai insemnate beneficii ce vin la pachet cu acest tip de pardoseala tehnica se regasesc:

  Accesul usor la retelele de distributie ori de cate ori este necesar
  Plasarea acestor retele sub pardoseala intr-un mod organizatO buna izolare acustica si termica
  Un aspect estetic deosebit, caracterizat de profesionalism
  Efect antiabraziv, antistatic si ignifug de durata al placilor
  Flexibilitate si functionalitate ideala
  Rezistenta la solicitarile ce intervin in spatiile industriale si cele tehnice, dar si la uzura
  Montarea facila, care nu necesita prea mult timp
  Sistem usor de intretinut si de curatat
  Caracteristici antiderapante
  Poate fi utilizata frecvent, pentru un timp indelungat
  Nu elimina nici un fel de noxe
  Nu impiedica plasarea unor elemente precum gresia, parchetul sau mocheta
  Cheltuielile de intretinere a instalatiilor si a cladirilor sunt reduse semnificativ

BG Contain a creat acest tip de pardoseala pentru a oferi confortul necesar in cazul proiectelor tehnice care solicita flexibilitate. Toate beneficiile de care este insotita podeaua flotanta de pe site-ul podele-tehnice.com contribuie enorm in buna organizare a diverselor spatii tehnice si a birourilor, constituind un element indispensabil de cele mai multe ori, atat in constructia de banci, sali de spectacole sau de conferinte, cat si pentru birouri, laboratoare, showroom-uri sau alte astfel de spatii.