Deserturi de nerefuzat de la cofetaria Tic Tac pentru fiecare pofticios

BUCURESTI - 14 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Desertul joaca un rol important in cadrul fiecarui eveniment si este partea preferata de copii, invitati, pana si de bunici. Impreuna cu desavarsita cofetarie din Bucuresti, Tic Tac, oricine are acum parte de un moment savuros petrecut in compania celor dragi, pentru ca se pun spre vanzare cele mai delicioase prajituri si torturi , intocmite dupa retete originale si autentice.

Deserturi de nerefuzat de la cofetaria Tic Tac pentru fiecare pofticios

Desertul joaca un rol important in cadrul fiecarui eveniment si este partea preferata de copii, invitati, pana si de bunici. Impreuna cu desavarsita cofetarie din Bucuresti, Tic Tac, oricine are acum parte de un moment savuros petrecut in compania celor dragi, pentru ca se pun spre vanzare cele mai delicioase prajituri si torturi, intocmite dupa retete originale si autentice.

Ultimul minut al servirii unui astfel de desert este cat se poate de placut, este acel moment in care finetea gustului de dulce ajunge pe papilele gustative si de acolo pana in sufletul fiecarui pofticios. Nu este de mirare ca cei mai multi opteaza sa isi cumpere prajituri, torturi, rulade si tot felul de produse de patiserie de la cofetaria Tic Tac din Bucuresti, unde se promite si se ofera prospetime, ingrediente naturale si un timp scurt de livrare, in cazul in care se doreste o comanda mai mare.

Prajituri si torturi speciale oferite de cofetaria Tic Tac

Prajiturile si torturile sunt speciale mai ales de sarbatori, la zile aniversare sau atunci cand au loc evenimente festive, realizate in familie, impreuna cu cei dragi, urmate de fericire, entuziasm si discutii care nu s-ar mai opri. Prajiturile si torturile, fursecurile, ruladele sau pateurile alimentare vin in atat de multe forme, marimi si culori incat sunt irezistibile, chiar si pentru cei care se afla la dieta. Cele mai delicioase deserturi ale lumii vin in denumiri unice, de la prajituri cu amandina, prajituri Boema, prajituri si torturi diplomat, cornulete de ciocolata, Mousse in doua culori, tarta cu crema de lamaie si bezea, mousse de capsuni, prajitura si tort Tiramisu, savarine, prajituri Tosca sau cu profiterol.

Cele mai savuroase si comandate prajituri si torturi de la cofetaria Tic Tac sunt produse culinare realizate de cofetari si patiseri priceputi care ofera spre deliciul clientilor si al pofticiosilor vaste tipuri de desert pentru nunti, botezuri, evenimente diverse, torturi pentru Ziua Indragostitilor, torturi Martisor, torturi pentru Halloween, dar si torturi pentru copii, cu un continut scazut de zaharuri. Orice comanda plasata online si pe cofetariatictac.ro vine ambalata in cutii si caserole de unica folosinta, pentru care nu se percepe nici un cost, fiind cea mai buna modalitate prin care aceste produse gratioase pot fi transportate.

Prietenii Tic Tac mai dulci decat zaharul

In situatia in care cineva nu gaseste cel mai potrivit cadou pentru o aniversare sau pentru o zi de nastere, oricand magazinul cofetariei Tic Tac este disponibil pentru preluare comenzi si oferirea de sfaturi cu privire la un tort personalizat, bazandu-se 100% pe eficienta si calitatea produselor naturale, oferind una dintre acele calitati supreme ale autohtonului. Sutele de produse dulci, regasite in game variate in magazinul online al cofetariei reflecta adevarata pasiune si imaginatie a patiserilor si cofetarilor, care, cu pasiune, rafinament si pricepere prepara, orneaza si servesc prajituri si torturi cu un gust fin, delicat, aromat si unic.

Cu o multime de competitori in industria alimentara, se poate crede ca cele mai rafinate produse vin in forme incredibile, cele de prajituri si torturi de la cofetaria Tic Tac, supravietuind provocarilor de zi cu zi pe aceasta nisa. Altfel spus, cofetaria cu renume din Bucuresti garanteaza produse de patiserie cu design unic si propriu, intr-un ambalaj de productie sigilat, urmand intocmai cele mai traditionale retete de obtinere a unor deserturi naturale, contribuind an de an la indulcirea vietilor clientilor si legarea unor prietenii mai dulci ca zaharul.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/deserturi-de-nerefuzat-de-la-cofetaria-tic-tac-pentru-fiecare-pofticios