Elanterna ofera solutia: lanternele Armytek

BUCURESTI - 26 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Alegerea unei lanterne poate fi o sarcina destul de dificila. Sunt atat de multe intrebari de pus, atat de multi factori de luat in considerare, incat nici nu stii de unde sa incepi.

Armytek

Armytek

 Alegerea unei lanterne poate fi o sarcina destul de dificila. Sunt atat de multe intrebari de pus, atat de multi factori de luat in considerare, incat nici nu stii de unde sa incepi.

Cu toate noile tehnologii si miile de optiuni disponibile este cu atat mai dificil sa iei o decizie. Modul in care va fi folosita lanterna este elementul principal de tinut cont in luarea unei decizii. Astfel, va fi folosita pentru reparatii generale pe langa casa? Va fi folosita la munca, in sectorul de paza si protectie? Va fi folosita in scop de divertisment, pentru drumetii si camping, ca solutie de iluminat de rezerva? Inca un lucru de care va trebui sa tii cont este de asemenea si tehnologia folosita la lanterna dorita. Astfel vei gasi variante cu becuri xenon, lanterne cu becuri halogen, bec cu filament classic insa, aceste categorii sunt deja depasite tehnologic. De actualitate sunt acele lanterne ce se bazeaza pe tehnologie LED.

Desigur, prima data vei cauta online solutia potrivita. Vei gasi diverse branduri, diverse specificatii, un site de pe care te poti edifica despre solutia potrivita este elanterna.ro. Gama variata de produse oferite aici poate sa satisfaca necesitatile oricarui client.

Din intreaga gama de produse se fac insa de departe remarcate lanternele Armytek. Brandul producator de lanterne, prin experienta sa, s-a axat de-a lungul anilor pe realizarea de echipamente destinate clientilor finali care sa ofere o iluminare de incredere, de calitate. Astfel, de la solutii pentru fortele militare si fortele speciale, pana la lanterne pentru vanatori si scafandri, pompieri si membri ai echipelor de salvare, speologi sau biciclisti – sunt acoperite toate segmentele in care este nevoie de o lanterna.

Avantajele oferite de lanternele Armytek oferite de Elanterna nu se opresc insa la aria extinsa de utilizare, in diverse domenii. Calitatea exceptionala a lanternelor Armytek le recomanda fata de concurenta. Tehnologia utilizata pentru crearea acestor lanterne este una foarte avansata, drept dovada stau mai multi factori ce le recomanda: o rezistenta considerabila la socuri mecanice datorata lentilelor de grosimi mari, design unic, deosebit de cel al lanternelor clasice, control electronic al intensitatii luminii, protectie pentru supraincalzirea circuitului electronic si multe altele. Garantia oferita pentru orice lanterna Armytek este de 10 ani.

Pe segmentul paza/cautare, Armytek a creat lanterna Barracuda care emite un flux luminos mai mare decat un bec conventional de 100W si totusi este foarte portabila, usoara, avand si o distanta de iluminare de 600 metri.

Vanatorii, fortele de ordine si de ce nu jucatorii de airsoft au si ei o linie de lanterne special conceputa pentru ei si anume seriile Predator si Prime.

Armytek a mai adus pe piata din Romania si solutii privind lanternele frontale si anume seria Wizard si Tiara. Astfel de lanterne au o dispersie uniforma a luminii, nu creaza spoturi concentrate luminoase si in acest fel nu sunt obositoare pentru ochi si nu provoaca ameteala chiar si dupa o utilizare indelungata.

Caracteristici si specificatii precum numarul mare de lumeni, capacitatea de utilizare in mod maxim de luminozitate o perioada indelungata, autonomie considerabil mai mare fata de a altor tipuri de lanterne, greutate notabil redusa – toate acestea sunt rezultatul cercetarii, dezvoltarii, studiilor laborioase realizate de Armytek Canada pentru a veni cu solutii potrivite sa satisfaca chiar si cele mai exigente pretentii.

Solutia oferita de Elanterna – lanternele Armytek de diverse tipuri – este varianta optima cand vine vorba de raport pret-calitate, performantele oferite de aceste lanterne fiind inegalabile fata de cele ale concurentei.