Fumezi.com ofera cele mai benefice alternative ce contribuie chiar si la renunțarea fumatului

BUCURESTI - 15 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fumezi.com este unul dintre cele mai mari magazine online de specialitate din Romania. Activitatea acestuia, dupa cum este bine sugerata si prin intermediul numelui, consta în distribuirea produselor ce au la baza activitatea de a fuma, oferindu-le clientilor o alternativa mai putin daunatoare decat tigarile marilor branduri.

Fumezi.com ofera cele mai benefice alternative ce contribuie chiar si la renunțarea fumatului

Site-ul prezinta o gama larga de produse ce vin la indemana oricarui fumator. De la tigari electronice si pungi de tutun, pana la E-lichid si multe alte accesorii, precum foite pentru rulat, tabachere, pipe, brichete si tuburi de tigari. In plus, in mod periodic, Fumezi.com ofera clientilor numeroase oferte imbatabile, diminuandu-si astfel concurenta.

Descopera noi metode de a renunta la fumat

De regula, fumatorii incearca sa identifice noi metode de a renunta la fumat, iar magazinul online Fumezi.com ofera cele mai bune alternative, dar si cele mai avantajoase preturi, astfel incat fumatorii cronici sa poata renunta la acest viciu prin modalitati mult mai usoare si mai accesibile: cu tigara electronica sau chiar cu tutunul pentru rulat tigari.

De ce ar alege cineva produsele Fumezi.com ? Consumul tigarilor rulate implica o activitate in plus, aceea de a o rula, asadar fumatorii au tendinta de a fuma  un numar mai redus de tigari comparativ cu situatiile in care fumau tigari din comert. In plus, atat tutunul pentru rulat, cat si tigara electronica reprezinta alternative mult mai ieftine. Totusi, sa nu uitam despre beneficiile aduse sanatatii. Folosind o tigara electronica, fumatorii nu vor mai inhala cantitatea de alcaloizi si toxine ce au capacitatea de a degrada organismul in timp.

In plus, cei de la Fumezi.com si-au propus sa distribuie numai produse ce nu afecteaza mediul inconjurator. Sa nu uitam faptul ca tigarile normale sunt responsabile anual pentru o multime de accidente ce implica daune majore ecosistemului.

„Totul a inceput în 2015. Atunci am pus bazele a ceea ce astazi este Fumezi.com, pornind de la simplul fapt ca ne doream sa descoperim o alternativa mai sanatoasa a tigarilor. In plus, am fost de-a dreptul socati in clipa in care am citit un studiu realizat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii ce spunea ca marile branduri de tigarete din lume utilizeaza peste 70 de substante chimice cauzatoare de cancer, avand ca scop tratarea tutunului. Nu am mai stat pe ganduri si ne-am pus pe treaba. Acum putem declara sincer faptul ca suntem foarte multumiti de modul in care am ajuns sa contribuim fata de binele societatii, mediului, dar si a fiecarui individ fumator ce a apelat la produsele noastre”, dezvaluie managerul site-ului fumezi.com.

Avand in vedere solutiile avantajoase de renuntare la fumat, dar si cele mai bune alternative prin intermediul carora va putea reusi un fumator sa renunte la viciul sau, reducand cantitatea zilnica de tigari fumate si astfel contribuind la starea sa generala de bine, orice potential client isi poate gasi un produs pe plac.

In afara spatiului online, echipa Fumezi.com poate fi gasita atat in Bucuresti, cat si in orasele Iasi si Focsani. Asadar, toti consumatorii vor putea beneficia de cele mai mici preturi, dar si de experienta aparte ce nu poate fi comparata cu nicio alta metoda traditionala de a fuma. 

 Vezi aici mai multe detalii: www.fumezi.com

Taguri: fumezi.com