Funebre Alexandru – firma de specialitate pompe funebre

BUCURESTI - 17 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Decesul este un eveniment supărător care ne ia de cele mai multe ori prin surprindere. De aceea, în aceste momente este recomandat ca prietenii, rudele şi cunoştinţele să fie aproape de persoanele îndurerate. De asemenea, ritualul înmormântării poate da adevărate bătăi de cap persoanelor care nu au mai trecut printr-o astfel de experienţă.

funerarealexandru.ro

funerarealexandru.ro

 

Decesul este un eveniment supărător care ne ia de cele mai multe ori prin surprindere. De aceea, în aceste momente este recomandat ca prietenii, rudele şi cunoştinţele să fie aproape de persoanele îndurerate. De asemenea, ritualul înmormântării poate da adevărate bătăi de cap persoanelor care nu au mai trecut printr-o astfel de experienţă. În continuare, vom prezenta câteva dintre etapele care trebuie să fie făcute în vederea unei înmormântări:

În primul rând, persoanei decedate îi trebuie întocmit un certificat de constatare a decesului. Acesta se emite de către un medic generalist care este chemat pentru a constata trecerea în nefiinţă a persoanei respective. Pe baza certificatului de deces se face înregistrarea la unitatea administrativ-teritorială, urmând ca familia să se ocupe ulterior de formalităţile şi toate cele necesare pentru înmormântare.

 O firmă foarte cunoscută de pompe funebre este funerarealexandru, care oferă servicii diverse pentru familia defunctului la costuri minime, astfel încât trecerea în nefiinţă a celui drag să fie mai uşor de suportat.

Obţinerea unui loc de înhumare se face în funcţie de preferinţele familiei decedatului.  Aceasta poate opta pentru un loc de veci într-un cimitir particular sau într-unul de stat. Un real ajutor în asemenea situaţii îl reprezintă şi firma de pompe funebre Funerare Alexandru, care preia decedatul din spital şi efectuează transportul funerar. Pentru a se efectua această acţiune este nevoie de adeverinţa de înhumare, certificatul de deces, certificatul de îmbălsămare şi adeverinţă de la AGSP.

Îmbălsămarea şi cosmetizarea se face tot în cadrul firmei de pompe funebre. Aceasta este cea mai comodă şi igienică variantă. În aceeaşi măsură, procesul de îmbălsămare şi cosmetizare poate fi efectuat la spital sau la domiciul de către un specialist. Îmbălsămarea presupune injectarea cu formol în arterele principale pentru a obţine conservarea artificială a trupului.

Conform ritualurilor creştineşti, rudele trebuie să fie sigure că decedatul va fi curat şi îmbrăcat. În amintirea Botezului prin care cel răposat a devenit membru al Bisericii, trupul trebuie să fie spălat şi apoi îmbrăcat cu haine noi şi curate. Conform creştinătăţii, hainele noi închipuie veşmântul cel nou al nestricăciunii, cu care vom învia la ziua Judecăţii.

În momente foarte greu de depăşit, Funerare Alexandru vine în ajutorul familiei şi pune la dispoziţie cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea corectă a înmormântării. Pe lângă sicrie, coroane şi jerbe, Funerare Alexandru pune la dispoziţie servicii funerare complete.

Sicriul are un rol foarte important atunci când vorbim despre desfăşurarea evenimentului funerar. Din acest motiv, sicriul trebuie să fie ales cu atenţie, din materialul preferat: brad, plop, fag, stejar sau mahon. Mai mult, sicriele pot avea diferite culori şi pot fi sculptate sau gravate.

Transportul persoanei decedate poate fi efectuat cu limuzina funerară specială sau cu un autoturism funerar normal. Toate aceste servicii se fac în funcţie de posibilităţile materiale ale apropiaţilor decedatului, dar şi în funcţie de preferinţele acestora.

De asemenea, organizarea parastaselor poate fi destul de dificilă. Totuşi, în momentul în care apelaţi la o firmă de pompe funebre, acest lucru nu va mai fi atât de greu. Puteţi opta pentru o firmă de pompe funebre care se ocupă de toate detaliile şi astfel veţi reuşi să treceţi mai uşor peste momentele greu şi aparent imposibil de depăşit.