Hrana de la natura – Bio SuperFood isi extinde categoria produselor bio

BUCURESTI - 24 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In zilele noastre obisnuinta de a alege la intamplare face ca alimentele si chiar si produsele de ingrijire sa fie luate de pe rafturi fara atentie deosebita pentru lista de ingrediente. O greseala care ne costa ulterior avand in vedere ca tine de starea de sanatate, de gradul de responsabilitate fata de noi insine. Pentru ca Bio SuperFood intelege cel mai bine conceptul de bio acum lista de produse sub marca aceasta este una cu mult mai extinsa.

Bio-SuperFood Logo

Bio-SuperFood Logo

In zilele  noastre obisnuinta de a alege la intamplare face ca alimentele si chiar si produsele de ingrijire sa fie luate de pe rafturi fara atentie deosebita pentru lista de ingrediente. O greseala care ne costa ulterior avand in vedere ca tine de starea de sanatate, de gradul de responsabilitate fata de noi insine. Pentru ca Bio SuperFood intelege cel mai bine conceptul de bio acum lista de produse sub marca aceasta este una cu mult mai extinsa.

Alimente bio

Fiecare aliment consumat are influenta sa in starea de functionare a organismului. Asa se face ca suntem ceea ce mancam pentru ca decidem tacit si cu stare de pofta iresponsabila ce tip de alimente sa consumam. Alergam mai mult dupa cele aspectuoase si aparent gustoase insa gandim superficial. Asa ca alimentele bio au nevoie in primul rand de a fi intelese ca si concept. Provin din nantura, sunt rezultat 100% al naturii si aduc ce este mai bun pentru organism.

In lista alimentelor bio de la Bio SuperFood se numara o serie de tipuri, de la faina si paste fainoase si pana la dulciuri sau condimente. Bio nu inseamna strictete in a nu servi ceva de dulce ci atentie pentru sursa de provenienta a alimentelor consumate. Jeleurile spre exemplu pot fi si ele parte din lista de alimente sanatoase daca vin cu extracte de fructe in adevaratul sens al cuvantului.

Cosmetice bio

Cu aceeasi poveste in spate a originii unui produs, a substantelor menite sa il conserve insa in egala masura sa ii afecteze starea pur naturala si cosmeticele se doresc a fi bio. Tendinta este una in crestere avand in vedere ca nevoia de produse de ingrijire se adreseaza nevoii de a mentine o stare de bine si un aspect pe masura.

Bogatia naturii ne ofera inca o data o resursa ideala pentru ingrijire. De data aceasta din inima naturii s-au extras substante naturale pentru gama de cosmetice. Descopera lunga lista de tipuri de uleiuri dedicate pentru ingijire, de la cel de cafea si pana la argan, uleiul migdale si o serie de creme, sampoane, balsamuri.

Promotii Bio SuperFood

Intelegand necesarul fiecaruia de a gasi accesibile produsele naturiste Bio SuperFood nu uita sa aduca si promotii incantatoare pentru toti doritorii. Cu reduceri semnificative, cu promotii repetitive gasesti aici o serie larga de produse, din toate categoriile. De natural ar trebui sa se bucure oricine pentru ca este sursa de vitalitate; din natura ne tragem si tot prin ea traim sanatos, indelung. Intelegand care ne este sursa si baza de sprijin pentru orice afectiune luam din inima naturii tot ce este nutritiv. Produsele Bio SuperFood sunt edificatoare ca reteta naturala a unor produsele de scara larga necesare.