Latino-Time.ro - Scoala de dans care te inspira

BUCURESTI - 12 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Latino Time si-a propus sa isi extinda serviciile si sa depaseasca clasica referire de a fi o scoala de dans .

Logo Latino-Time

Logo Latino-Time

 Unde Bucureştiul învaţă să danseze 

Latino-Time.ro

De fapt este locul in care redescoperi dansul sau il intalnesti pentru prima data cu entuziasm de copil, curiozitate de adult sau pricepere de expert. Indiferent despre ce categorie vorbim scoala de dans asteapta pe toata lumea. Ca drept dovada a efortului sau de-a lungul timpului a ajuns sa fie cea mai mare scoala de dans din Bucuresti.

Preocupat sa satisfaca toate preferintele Latino Time aduce numeroase posibilitati. Nu numai dansul conteaza ci in mod concret efectele si beneficiile dintr-o astfel de activitate. Si daca timpul nu permite, daca nu te regasesti in aceasta lume, daca exista reprosuri de orice fel justificarea ta va echivala cu o resituire a investitiei facute in abonamentul pentru scoala de dans Latino Time. Situatii foarte rare insa acolo unde exista o certitudine ca nu ai nimic de pierdut si in mod concret ai un sprijn experienta dansului este cu atat mai mult ravnita.

Profesionalismul de care se da dovada cand vorbim despre Latino Time merge dincolo de clasic. Pentru ca devine o sursa de inspiratie, pentru ca te invata diferite stiluri si iti aduce o deschidere culturala prin fiecare dans din gama celor latino pe care le pune la dispozitia cursantilor. Se completeaza perfect cu cerinte de diferite clase, de la a studia un dans ce se va prezenta in cadrul unui eveniment si pana la a invata dansuri diferite pentru placerea deosebita ce o ofera ritmul, muzica. Pentru profesionisti sau cei care aspira la un astfel de statut concursurile sunt tinta. Deci daca esti viitoare mireasa sau cu dorinta de a incepe un alt drum in viata, un incepator sau un curios scoala de dans Latino Time Bucuresti este deschisa pentru toata lumea.

Cu oferte saptamanale, cu instructori de renume si rabdare pentru fiecare cursant in parte fiecare coregrafie si stil de dans invatat este o noua provocare pentru a dovedi ca misiunea ce se propunea la inceput a devenit o realitate.