Lenjerie de pat din bumbac sau microfibră? Producătorul Brodank Comarnic dezvăluie răspunsul

BUCURESTI - 18 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bumbacul şi microfibra constituie două variante populare de materiale pentru lenjeria de pat. Fiecare are propriul set de argumente pro şi contra, care sunt dezvăluite de producătorul Brodank Comarnic ce oferă o mulţime de modele de lenjerii de pat, dar şi pilote, perne, prosoape pentru locuinţele proprii sau pentru spaţii comerciale şi rezidenţiale, mizând pe calitate la un tarif acceptabil.

www.lenjerii-hotel.ro

www.lenjerii-hotel.ro

În comparaţie cu microfibra, care a fost identificată pentru prima dată în anul 1950, bumbacul are o istorie lungă, analizată din prisma motivelor sale de utilizare. Cu toate că nimeni nu ştie exact cât de vechi este bumbacul, oamenii de ştiinţă au descoperit bucăţi de bile de bumbac şi bucăţi de pânză de bumbac în unele peşteri din Mexic, ce sunt considerate a fi vechi de cel puţin 7000 de ani.

Confortul şi atingerea delicată oferită de lenjeriile de pat

Confortul este dependent în mare măsură de preferinţele individuale, iar foile de microfibră, în general, au un simţ foarte bun şi alunecos, similar cu cel din satin. Lenjeriile de pat din microfibră sunt, de obicei, foarte subţiri şi cu greutate redusă, ceea ce le face o opţiune bună în timpul anotimpurilor calde. Microfibrele sunt, de asemenea, destul de flexibile, ceea ce le face cu atât mai mult mai confortabile, dar şi mai uşor de depozitat în cazul excursiilor, mutării la cămin sau într-o nouă locuinţa.

Firele de bumbac de bună calitate, sunt de obicei folosite în hoteluri scumpe, din cauza gradului ridicat de confort pe care îl oferă. Senzaţia obţinută de la lenjeriile de bumbac poate fi cel mai bine descrisă că fiind moale şi delicată, adaptabilă nevoilor pielii.

Pentru acest simplu motiv, producătorul Brodank Comarnic dezvăluie publicului larg: „Camera din locuinţă sau dintr+un hotel trebuie să fie partea componentă care oferă relaxare personală, în măsura în care lenjeria de pat creează o atmosferă relaxantă, călduroasă şi mai întâi de toate confortabilă. De aceea, fiecare produs de al nostru din bumbac, satin sau sifon este special creată pentru nevoile clienţilor, care nu trebuie să plătească nici un ban în plus pentru confortul mult dorit.”

Brodank este  producător de lenjerii pat pentru hotel ce face diferenţa dintre un somn liniştit şi un somn agitat. Impreună cu gama variată de lenjerii de pat pentru hoteluri şi pentru propriile locuinţe, clienţii se pot simţi încântaţi de modul în care acestea se pliază şi se aşează pe pat, dimensiunile fiind de la cele mai mici până la cele mai mari. Ideale în camera copiilor, camera adulţilor, camerele hotelurilor şi ale pensiunilor, lenjeriile de calitate de la Brodank respectă în totalitate criteriile de confortabilitate, rezistenţă în timp şi un aspect desăvârşit.

Orice formă, orice dimensiune şi orice model de lenjerie poate fi comandat la producătorul cu renume, Brodank, menite să sfideze concurenţa de pe piaţa actuală în materie de lenjerii şi produse ideale pentru un somn liniştit. Împreună cu această accepţiune, lenjeriile de pat, pilotele, pernele sau prosoapele utilizate în fiecare locuinţa pentru fiecare sesiune de somn îndeplinesc cu încredere raportul calitate - preţ, raportul confort – rezistenţă în timp, însă, se pliază cel mai bine nevoilor de relaxare, chiar şi după câteva zeci de spălări şi călcări.