Motocoasa Makita – un utilaj pentru gradinarit care nu trebuie să lipseasca din garajul nimanui

BUCURESTI - 6 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In special cei care locuiesc la casa stiu cat de dificil este sa mentii mereu ordinea si curatenia din curte la un nivel cat de cat acceptabil. Factorii care contribuie la pastrarea unui mediu aranjat si prezentabil depinde in mare masura de echipamentele si utilajele de care dispune proprietarul locuintei.
Pentru a usura munca tuturor, TehnicBazar, companie cu vechime pe piata din Romania, se ocupa cu furnizarea unor game variate de produse si utilaje care sunt caracterizate de calitate si durabilitate.

www.tehnicbazar.ro

www.tehnicbazar.ro

De ce este motocoasa Makita alegerea ideala pentru tunderea gazonului si indepartarea ierbii crescuta inestetic pe alocuri?

                Aceasta reprezinta o metoda eficienta de a face ordine in curte si in gradina. Motocoasa Makita are motor in doi timpi si este o masina compacta, de care se pot folosi cei care stiu sa aprecieze un utilaj de calitate.

                In dotarile aparaturii intra pompa Primer, un catalizator, precum si manerul reglabil confectionat din cauciuc, ce poate fi ajustat dupa nevoie. Toate acestea contribuie la o mobilitate avantajoasa si un confort sporit.

                In comparatie cu alte masini pentru cosit, aceasta are un consum redus de benzina si o eficienta mult mai mare, datorita design-ului modern dupa care a fost creata. Aceasta ofera avantajele unei masini performante, oferind posibilitatea de a avea o gradina frumoasa persoanelor care o achizitioneaza.

                Acest model dispune de o capacitate cilindrica mai mare decat a motocoaselor normale, ceea ce reprezinta un plus pentru ca ajuta la eficientizarea timpului. Pe site sunt disponibile accesorii de taiere standard alcatuite din cutite cu 4 dinti menite sa usureze munca oricui.

                Datorita faptului ca nu cantareste decat 5 kg, dar si pentru ca este dotata cu maner ergonomic, motocoasa este extrem de usor de manevrat. Aceasta a fost special proiectata pentru o utilizare facila si confortabila.

                Masina Makita este ideala pentru a fi utilizata atat in regim profesional, cat si de catre utilizatori mai putin experimentati. Pretul la care modelul de motocoasa EM2600U poate fi achizitionata este de 907 lei, aceasta fiind redusa cu 18% din pretul initial doar in cadrul site-ului tehnicbazar.ro.

                Comparativ cu alte firme care furnizeaza astfel de articole de gradinarit, raportul dintre calitate si pret este unul foarte bun. In fapt, toate produsele de pe site beneficiaza de durabilitate sporita si o rezistenta incontestabila, putand fi folosite pe perioade foarte indelungate de timp.

                Producatorul acestui tip de utilaj este Makita, furnizor renumit pe piata pentru calitatea produselor si solutiilor oferite. Compania proiecteaza, realizeaza si comercializeaza o gama variata de scule electrice si echipamente, cei care stiu sa aprecieze un articol profesional fiind la curent cu toate noutatile pe care aceasta le lanseaza.

                Nivelul de zgomot al produsului pe care TehnicBazar il promoveaza pe site-ul tehnicbazar.ro este extrem de redus, ceea ce favorizeaza utilizarea acestuia si in spatiile publice, fara a crea vreun disconfort nimanui. Amortizorul de cauciuc al manerului este cel ce atenueaza vibratiile si reduce considerabil zgomotele.

                Cei care plaseaza o comanda vor primi in set mai multe accesorii utile de care se pot folosi in functie de nevoie: aparatare pentru cutit, cheile inbus 4 si inbus 5, cheia pentru bujie, dar si un cutit pentru fir montat. Motocoasa Makita este alegerea ideala pentru tunderea gazonului si orice proprietar ar trebui sa o detina in "arsenalul" sau de unelte pentru gradinarit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/motocoasa-makita-un-utilaj-pentru-gradinarit-care-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-garajul-nimanui